به گزارش ایرنا، از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بروجرد مظفر بازگیر روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بازرسی بهداشتی مشترک کارشناسان بهداشت محیط مرکزبهداشت، اداره تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف و پلیس نظارت بر اماکن عمومی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان بروجرد یک کارگاه آشپزی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب و متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
وی افزود: طرح نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی به صورت مستمر توسط بازرسان این مرکز انجام می شود و انتظار میرود شهروندان بروجردی در صورت مشاهده مواردی از تخلف در این راستا مرکز بهداشت را مطلع نمایند.
مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بروجرد بیان کرد: سلامت مردم مهمترین مسئله بهداشت و درمان است و با کسانی که با رعایت نکردن موازین بهداشتی سلامت مردم را به خطر میاندازند، برخورد قاطع خواهد شد.