زنجان - ایرنا - دبیران ۱۱ شبکه‌ تخصصی سمن‌های جوان استان روز چهارشنبه با برگزاری دومین دوره انتخابات استانی شبکه‌های تخصصی تشکلها و سازمان‌های مردم نهاد استان مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، انتخابات شبکه های تخصصی ۱۴ گانه تشکلهای مردم نهاد جوان استان زنجان امروز با حضور جواد بازرگان مدیرکل ورزش و جوانان استان و دبیران و نمایندگان سمن ها در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.

این انتخابات با حضور اعضا و کاندیداهای دبیری ۱۱ شبکه تخصصی برای هر شبکه به صورت جداگانه برگزار شد.

با شمارش آرا در شبکه سلامت اجتماعی، مهسا بابایی از سمن رویش مهر زندگی، در شبکه فعالیت های دانش بنیان و نوآور، هانیه مرادی از سمن مهارت گستران سرزمین من، در شبکه محیط زیست سالار حاجی علی مددی از سمن دوستداران طبیعت پاک زنگان، در شبکه فعالیت های فرهنگی در حوزه ورزش، سید مهدی صفوی از سمن میعاد راهیان تندرستی، در شبکه نشاط و اوقات فراغت محمدرضا عزیزی از سمن هنرآفرینان تابان و در شبکه گفتمان دینی و جهاد تبیین پرویز دوستی از سمن آیه های زندگی انتخاب شدند.

همچنین در سمن شبکه میراث فرهنگی و گردشگری، فرشته احمدی از سمن کارسازان برگ آهنگ، در شبکه ازدواج و جوانی جمعیت، علی پرتویان از سمن پرتو حیات طیبه، در شبکه سبک زندگی ایرانی اسلامی، امیرحسین سلمانی از سمن زندگی در مسیر آرامش، در شبکه فعالیت های جهادی، امید کرمی از سمن آفرینش ایده های نوین و در شبکه پیشگیری از آسیب های اجتماعی (حاشیه نشینی) سحر جعفری از سمن حامیان زندگی زلال برگزیده شدند.

انتخابات ۲ شبکه امداد و نجات و آسیب های اجتماعی (اعتیاد) به علت به حد نصاب نرسیدن اعضای شبکه برگزار نشد.

همچنین در شبکه کارآفرینی و اشتغال پذیری به علت اینکه استان زنجان به عنوان استان معین و دبیرخانه ملی معرفی شده است انتخابات استانی در این شبکه برگزار نشد.

سمن ها در حل معضلات اجتماعی بازوان کمکی دولت هستند

مدیر کل ورزش و جوانان در این انتخابات استانی با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان تنها مرجعی است که از سازمان های مردم نهاد در کشور حمایت همه جانبه دارد، تصریح کرد: معاونت امور جوانان می تواند برای سمن ها در حوزه های متعدد از محل ارزش افزوده تخصیص اعتبار داشته باشد و این زمینه را برای افزایش کار و فعالیت و تعداد سمن ها فراهم کند.

جواد بازرگان با اشاره به اهمیت حضور و فعالیت سازمان های مردم نهاد به ویژه در بخش معضلات اجتماعی به عنوان بازوان کمکی برای دولت، اظهار داشت:در شرایط کنونی پرداختن به این مسائل در حد کفایت از توان دستگاه های دولتی خارج است و سمن های جوان می توانند این خلا را پر کنند.

وی ضمن اذعان به مشکلات ثبت سمن و اخذ مجوز و شناسه، به رغم سامانه ای شدن این بخش، خواستار پیگیری این امر توسط معاونت امور جوانان از وزارتخانه شد و ابراز امیدواری کرد: به زودی با حل این مشکلات متقاضیان بیشتری برای ثبت سمن در استان داشته باشیم.

مدیر کل ورزش و جوانان تعدد فعالیت ها و حجم بالای کار در وزارتخانه به ویژه در بخش ورزش و عمرانی را عامل تمرکز نشدن بر فعالیت های جوانان ذکر کرد و گفت: باید تا زمانی که برای این موارد تصمیمات اساسی گرفته شود کارها را به همین شکل پیش برد.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت استقرار دبیرخانه کارآفرینی و اشتغال در زنجان که یکی از شبکه های ۱۴ گانه است، اظهار داشت: باید از این فرصت نهایت استفاده را برای موفقیت در این حوزه داشته باشیم.

بازرگان در ادامه بازدید از سمن های سطح استان و آگاهی از فعالیت های آنها را مهم دانست و گفت: این دیدارها به صورت دوره ای ادامه خواهد داشت.

ان جی او، سمن یا سازمان های مردم نهاد، گروه های غیر انتفاعی هستند که به صورت مستقل از دولت به فعالیت های داوطلبانه می پردازند.

این سازمان ها برای اهداف مختلفی تشکیل می شوند که اهداف انسان دوستانه و محیط زیستی از جمله آنهاست و سمن های جوان در حوزه جوانان به فعالیت می پردازند.