به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز پنجشنبه در اولین همایش ملی علوم و فناوریهای نوظهور و شالوده شکن در حوزه های دفاعی _ امنیتی در دانشگاه افسری امام علی(ع) افزود: دانشگاه امام علی (ع) ملقب به فیضیه ارتش است و امروز توفیق دارم در همایش علوم و فناوریهای نوظهور که در این دانشگاه برگزار شده است، شرکت کنم.
وی درباره نقش علم در پیشرفت های کشور، گفت: مدیران و مسئولان باید بستری را فراهم کنند تا علومی که در وجود انسان ها قرار داده شده است، شکوفا شود و باری از دوش بشریت بردارند.
سرتیپ حیدری با بیان اینکه امام خمینی (ره)نیز همواره بر اندوختن علم تاکید داشته است، گفت: علم قدرت آفرین است. دشمن موشک قاره پیما ساخته است و لذا نیازی به جنگ تن به تن ندارد و این همگی وابسته به علم و دانش است، اگر ما هم در جایی قدرت افکنی کرده ایم همه آن به واسطه علم است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه عملیات وعده صادق نابودی رژیم صهیونیستی را چند قدم به جلو انداخته است، گفت: اگر تهدیدی از جانب این رژیم رخ دهد ما از خاک خودمان پاسخ خواهیم داد و این نشانه علم و اقتدار قوی ایران اسلامی است.
سرتیپ حیدری افزود: به همایش فناوری های نوظهور تاکنون ۶۰۰ مقاله رسیده است و این نشانه توجه بسزای پژوهشگران ما به علم است. امروز خط مقدم مبارزه با استکبار توسعه فناوری و توجه به پایه های علمی است و لذا پیچیدگی های امروز بدون توجه به علوم روز حل نمی شود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امروز باید پاسخگو به تهدیدات علمی باشیم، اظهار کرد: چرا دنیا فقط با ما مذاکره میکند چون آنها میدانند که ما علم را از آن ها قرض نگرفته ایم و همگی علوم از آن خود ماست، اگر دشمن پای میز مذاکره با ما مینشیند این ها همگی قدرت افکنی علمی ما است.
سرتیپ حیدری گفت: تلاش ما بر این است که بستر علم و فناوری را در نیروی زمینی ارتش بگسترانیم و یک جهاد علمی در این راه صورت دهیم.
وی افزود: امروز با بهره مندی از جهاد علمی بالگردهای ما به روز شده اند به گونه ای که هم میتوانند در شب و هم در روز پرواز کنند، امروز در رزمایش ها، هلی برد شبانه را انجام میدهیم و این ها همگی نشانه مجاهدت های علمی دانشمندان بومی است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه جهاد نیروی زمینی بن بست شکنی میکند، گفت: در رزمایش ها مشاهده میکنید که تانک برهای ما دو تانک را حمل میکنند، بنابراین امروز ما کمبودی در خودروهای تانک بر در نیروی زمینی ارتش نداریم.
قرارگاه جهادی فناوری های نوظهور در این نیرو شکل گرفته است
در ادامه این همایش امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: زمانیکه این همایش شکل گرفت بسیاری از دانشگاه های مطرح کشور و نیز معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و شرکت های دانشبنیان در این امر مهم ما را کمک کردند.
وی در ادامه گفت: در نیروی زمینی ارتش قرارگاه جهادی فناوریهای نوظهور و شالوده شکن شکل گرفته است چرا که ایجاد قرارگاه های جهادی که شامل فعالیت های شالوده شکن میشود برای کشور ما قطعی است و اگر این قرارگاه تشکیل نشود و بدین موضوعات نگاه نشود ما از تمام دنیا عقب میمانیم.
سرتیپ نعمتی در جمع خبرنگاران گفت: در دنیا فناوریهای روز ابتدا توسط نیروهای مسلح وارد جامعه می شود. کشور ما نیز مانند سایر دنیا است. البته این فناوریهایی است که می تواند استفاده دوگانه داشته باشد؛ یعنی استفاده نظامی و استفاده عموم. ما تقریبا با همه دانشگاههای مطرح صنعتی کشور در ارتباط بوده و یک دفتر نمایندگی داریم.
وی ادامه داد: تعداد زیادی شرکت دانش بنیان در مجموعه نیروی زمینی فعالیت میکنند. می توان گفت همه کسانی که در این حوزهها توانایی و علم و تجربه ای دارند تقریبا مورد استفاده قرار می گیرند. هدف ما و نظر ما این است که بتوانیم از توانمندی های داخل کشور که توانمندی بالایی نیز است بهره بگیریم.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: واقعا زمانی که به دانشگاه ها مراجعه کرده و جوانان را مشاهده می کنیم لذت می بریم از اینکه دانشجویان و اساتید ما به این اعتماد به نفس رسیدند تا آنچه را که در ذهنشان است عرضه کنند.
وی افزود: جنگهای آینده جنگ های فناوری است. جنگهای آینده جنگ هایی است که پایه اصلی جنگ بر مبنای فناوری است. قطعا اگر ما در فناوری عقب بیفتیم در جنگهای آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.
به گزارش ایرنا، اولین همایش ملی علوم و فناوری های نوظهور و شالوده شکن در حوزه های دفاعی و امنیتی روز پنجشنبه با حضور امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح در دانشگاه افسری امام علی (ع) برگزار شد.
در این همایش از ۴ عنوان کتاب در حوزه های مختلف دفاعی نیز رونمایی شد.