نوشهر- ایرنا- معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رونق اقتصاد گردشگری مازندران نیازمند برنامه‌ریزی راهبردی ، هدفمند و مشخص است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، جواد واحدی که رئیس جمهور را در دور دوم سفر استانی به مازندران همراهی می‌کند روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از هتل پنج ستاره آراز نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: مازندران با برخورداری از موقعیت‌های ممتازی نظیر دریا، جنگل، جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و مذهبی، الگوی گردشگری کشور به شمار می‌رود و باید با بهره‌گیری از این ظرفیت‌های خدادادی در قالب برنامه‌ریزی منسجم و هدفمند تلاش کرد.

وی اظهار کرد: وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تبیین سیاست‌های حوزه گردشگری برای استان‌های شمالی سیاست و راهبردهای ویژه ای دارد که در حال طراحی است.

واحدی ادامه داد: زیرساخت‌های خوبی در نوشهر ایجاد شده و با بهره‌برداری از هتل آراز، تحولی شگرف در رونق اقتصاد صنعت گردشگری خطه غربی استان ایجاد خواهد شد.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به پیشرفت حدود ۹۸ درصدی هتل آراز نوشهر گفت: این مرکز اقامتی ، تفریحی و گردشگردی در خاورمیانه منحصر به فرد است.

واحدی با اظهار این که در قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه اقتصادی سعی شده خلاء های قانونی حوزه گردشگری برطرف شود افزود: در این قانون توجه ویژه‌ای به حوزه گردشگری شده که امیدوارم شاهد تحول قابل توجهی در صنعت گردشگری و زیربخش های آن در کشور باشیم.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به مازندران سفر کرد.

بهره‌برداری از طرح‌های جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، فاز تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامه‌های سفر رئیس‌ دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تاکنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود وعملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است