به گزارش ایرنا، مجتمع آموزشی برکت زندهیاد حاج حسن اصغرزاده روستای خرماکلا از توابع شهرستان قائمشهر بعدازظهر امروز (پنجشنبه) با حضور آیتالله سید ابراهیم رئیسی و برگزاری نشست فعالان و حلقههای میانی عرصه تولید و اقتصاد مردمی با رئیسجمهور در این مجتمع آموزشی به بهرهبرداری رسید.
این مجتمع آموزشی با مجموع زیربنای ۲ هزار و ۲۵۸ متر مربع در زمینی به گستره ۴ هزار ۹۸۶ متر مربع که توسط یکی از خیران روستا اهدا شد ساخته شده و با ۱۴ کلاس درس پذیرای دانشآموزان در ۲ مقطع آموزشی خواهد بود.
افزون بر زیرساختهای معمول آموزشی موجود در مدارس، در این مدرسه با در نظر گرفتن فضاهای جانبی دیگری از جمله زمین چمن مصنوعی مجهز به رختکن و دوش و سرویس بهداشتی مستقل، آمفیتئاتر روباز، آلاچیقهایی برای برگزاری کلاس درس در فضای باز، چهار کارگاه و آزمایشگاه، سالن اجتماعات و کتابخانه شرایط آموزشی متفاوتی ایجاد شده است.
یکی از ویژگیهای ممتاز این مدرسه در نظر گرفتن فضای کشت گلخانهای برای دانشآموزان با توجه به محوریت اقتصاد این روستا بر مبنای کشت گلخانهای است. خرماکلا یکی از روستاهای شاخص کشور در کشت گلخانهای است و بر همین اساس نیز برای این مدرسه سه گلخانه ساخته شده که دانشآموزان همزمان با تحصیل، کار در گلخانه و پرورش محصولات گلخانهای را نیز میآموزند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهز مدارس در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: مدرسه شهدای روستای خرماکلا در قائمشهر بهعنوان یکی از مدارس نسل جدید در نظام آموزشی کشور با حضور رئیسجمهور به بهرهبرداری رسید.
حمیدرضا خانمحمدی اظهار کرد: یکی از اولویتهای سازمان نوسازی مدارس در دولت سیزدهم توجه به ایجاد فضاهای آموزشی متفاوت و تحولآفرین است که در همین راستا نیز مدرسه روستای خرماکلا با رویکردی متفاوت در آموزش با زیرساختهای منحصربهفرد ساخته شده است.
وی با بیان اینکه مدرسه خرماکلا یکی از طرحهای شاخص و تحولآفرین مدرسهسازی کشور به شمار میآید، افزود: این مدرسه با رویکردی متفاوت در طراحی و برنامهریزیهای جنبی آموزشی ساخته شده و یکی از طرحهای تحولی در حوزه مدرسهسازی محسوب میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: تاکید ما در دولت مردمی بر این است که مدرسهها باید کانون تحول و پیشرفت جامعه پیرامونی باشند. بر همین اساس معتقدیم که در ساخت مدارس جدید باید نگاه متفاوتی داشته باشیم که همین نگرش در ساخت مدرسه شهدای خرماکلا به کار رفته است.
این مقام مسئول، تصریح کرد: مدرسه خرماکلای قائمشهر با رویکرد تبدیل شدن مدرسه به کانون تحول و پیشرفت روستا ساخته شده و مرکزیت توسعه و پیشرفت روستا برای آینده به حساب میآید. این مدرسه میتواند الگویی برای مدرسهسازی در کشور باشد و امیدواریم تعداد این فضاهای آموزشی با کمک مردم افزایش یابد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس اظهار کرد: در سند تحول آموزش و پرورش به مبانی مهمی از جمله مشارکت جامعه محلی و ایفای نقش مسئولانه در بسترسازی و پشتیبانی از جریان تربیت، تقویت نگاه مدرسه با محوریت توسعه محلی، تنوعبخشی به موقعیتها و فراهم کردن فرصتهای تربیتی مضاعف، امکان بهرهگیری از فرصتها و زمینههای دیگر اجتماعی با نگاه ترکیبی به مدرسه و تبدیل شدن مدرسه به نقطه اتکای دولت و ملت در رشد و تعالی و پیشرفت کشور توجه شده است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس افزود: در برنامه هفتم توسعه ساخت ۲۰۰ مجتمع آموزشی بزرگمقیاس با همین رویکرد در نظر گرفته شده که تلاش میکنیم با جذب مشارکتهای محلی و بهرهگیری از توان خیران مدرسهساز گامهای مناسبی در مسیر تحقق این هدف در دولت مردمی برداریم.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی امروز همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به مازندران سفر کرد.
بهرهبرداری از طرحهای جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، فاز تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامههای سفر رئیس دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.
سفر نخست آیتالله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرحهای زیرساختی، بهرهبرداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژههای نیمهکاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرحهای مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.
از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای مصوب سفر نخست رئیسجمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرحها است.
به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاههای اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیسجمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی میشود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.