سنندج- ایرنا- رئیس دادگستری کامیاران گفت: سال گذشته ۶۱۴ پرونده حقوقی و کیفری در این شهرستان به صلح یاران ارجاع و از این تعداد ۳۵۰ پرونده به صلح و سازش منجر شد.

به گزارش ایرنا، منصور مهدوی شامگاه پنجشنبه در نخستین همایش صبر شهرستان کامیاران اظهار کرد: همچنین پارسال ۲ پرونده حقوقی با موضوع تقسیم ترکه به ارزش ۸۶۰ میلیارد ریال با همت صلح یاران و در قالب پویش «به احترام حضرت علی (ع) می‌بخشم»، به سازش منجر شد.

وی افزود: افرادی که در ستاد صبر شهرستان فعالیت می کنند در قالب صلح یار، همیار صلح و سفیر صلح نقش موثری در ترویج صلح و سازش در جامعه دارند و در این میان نقش ماموستایان و متنفذین دینی و مذهبی بسیار محوری است.

رئیس دادگستری کامیاران یادآور شد: در سال ۱۴۰۲، ۳۱ هیات صلح روستایی در کامیاران تشکیل شد و در این هیات ها ۱۱۵ نفر فعال هستند و همچنین ۹ هیات صلح اداری و ۱۴ هیات صلح مساجد نیز در این مدت تشکیل شده است.

مهدوی بیان کرد: دادگستری کامیاران در سال گذشته با تفاهم نامه های مشترک همکاری با ادارات بهزیستی، کمیته امداد، مرکز بزرگ اسلامی در راستای ترویج صلح و سازش منعقد کرده است.

وی ادامه داد: در قالب پویش مذکور، سال گذشته پرونده اختلاف اهالی روستای سرریز از توابع کامیاران پس از ۵ سال با تلاشهای صلح یاران مختومه شد.

ماموستا فایق رستمی امام جمعه شهر سنندج و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری هم در این نشست اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) با تکیه بر اخلاق مداری و صبر در جامعه مردم را به وحدت و برادری توصیه می کرد و ما مسلمانان باید با تاسی به آن حضرت در مسیر اتحاد و همبستگی گام برداریم.

وی افزود: پیام اصلی کنگره عظیم حج نیز وحدت، دوستی، محبت و ارزش نهادن به کرامت انسانها و زندگی مسالمت آمیز بشریت است.

امام جمعه سنندج یادآور شد: اصلاح جامعه و ایجاد مودت و رحمت و الفت بین مردم در شریعت مقدس اسلام مورد تاکید بوده است.

ماموستا رستمی اضافه کرد: امنیت و آرامش حاکم در جامعه مرهون دستگاه قضایی است و در این میان شوراهای حل اختلاف و صلح یاران نقش بسزایی در کاهش ورودی پرونده به دادگستری دارند.

در پایان این مراسم از تعدادی از صلح یاران فعال در شهرستان کامیاران با اهدای لوح، تجلیل شد.