به گزارش ایرنا ، دکتر مجتبی نوروزی روز جمعه در جریان بازدید میدانی از منطقه سوادکوه و کشتارگاه طیور این شهرستان گفت: هدف از این بازدید و بررسی ابعاد مختلف این طرح حل مشکل در کوتاه مدت و سپس رسیدن به مدلی است که بتوان موارد مشابه آن را در کشور حل کرد.
نوروزی ضمن اعلام اقدامات بهداشتی کشتارگاه برای رفع کمبودهای موجود گفت: قبل از هر چیزی سلامت مردم باید در اولویت قرار گیرد و با نگاهی فرابخشی این مشکل را برطرف کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تلاش این دو مجموعه در رفع موانع تولید و افزایش ظرفیتهای تولیدی در راستای تحقق شعار سال گفت: در جلسات متعدد با کارشناسان، خبرگان و صاحب نظران بهداشتی کشور، سازمان دامپزشکی مشکلات متعددی که این حرائم در کشور به وجود آورده بود را بررسی و این فواصل را تعدیل کرد.
وضعیت کشتارگاه های سنتی و فرسوده مازندران به گونه ای است که ضریب فسادپذیری لاشه های کشتار شده را تا انتقال به بازار مصرف افزایش می دهد.
به اعتقاد کارشناسان حوزه بهداشت، بسیاری از بیماری های مشترک میان انسان و دام نیز از طریق مصرف فرآورده های دامی به ویژه گوشت هایی که به شیوه کاملا غیربهداشتی کشتار و توزیع می شود به افراد جامعه انتقال می یابد.
نتایج نمونه برداری های آزمایشگاهی نیز نشان داده که برخی از بیماری های عفونی مانند سل و شاربن از طریق مصرف گوشت های آلوده به انسان ها منتقل شده است بنابراین کشتار دام در کشتارگاههای بهداشتی و نظارت پیوسته کارشناسان بهداشتی به آسانی می تواند از شیوع و انتقال این بیماری ها به افراد جامعه جلوگیری کند.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به مازندران سفر کرد.
بهرهبرداری از طرحهای جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، فاز تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامههای سفر رئیس دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.
سفر نخست آیتالله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرحهای زیرساختی، بهرهبرداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژههای نیمهکاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرحهای مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.
از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای مصوب سفر نخست رئیسجمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرحها است.
به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاههای اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیسجمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی میشود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.