تهران- ایرنا- دارنده مدال طلای پارالمپیک توکیو در واکنش به پس گرفتن مدال طلایش در رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی جهان در ژاپن گفت: ۶ داور و یک ناظر در محل مسابقه بودند و پرتاب‌هایم را تایید کردند اما هیات ژوری آن را رد کرد.

به گزارش ایرنا، یازدهمین دوره رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان با حضور ۱۰۷۳ ورزشکار از ۱۰۴ کشور جهان روزهای ۲۸ اردیبهشت تا پنجم خرداد در شهر کوبه ژاپن در حال برگزاری است. در این رویداد ۱۷۱ سری مدال توزیع می‌شود و نفرات اول و دوم هر ماده نیز موفق به کسب جواز حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس خواهند شد. تیم ملی پارادوومیدانی ایران با ترکیب ۱۷ ملی‌پوش در این مسابقات حضور دارد.

روز گذشته و در نخستین روز این مسابقات حامد امیری موفق به کسب نشان طلای کلاس F۵۵ شد اما این مدال با اعتراض حریف بلغارستانی ابتدا تبدیل به نقره و در ادامه تمام رکوردهای امیری در مسابقات جهانی ژاپن پاک شد تا وی دست خالی سرزمین آفتاب را ترک کند.

حامد امیری روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص اتفاقات مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان، اظهار داشت: از سال گذشته مسابقاتم را در کلاس F۵۵ برگزار می‌کنم که نسبت به کلاس F۵۴ بسیار سخت‌تر است. برای مدال طلا و شکستن رکورد جهانی به کوبه ژاپن رفته بودم اما اتفاقاتی رخ داد که موجب شد تا دست خالی برگردم.

وی توضیح داد: بعد از پرتاب نخست و برای اطمینان بیشتر از داوران سوال کردم که آیا مشکلی ندارد که آنان پاسخ منفی دادند. پرتاب‌های دیگر را انجام دادم که تائید شد اما اتفاقی رخ داد که موجب شد تا نتوانم قهرمان شوم.

امیری با بیان اینکه در این مسابقات پرتابی به طول ۱۲.۵۶ متر را ثبت کردم، یادآور شد: این پرتاب هم مدال طلا داشت و هم می‌توانستم با آن برای حریفان خط و نشان بکشم. با این پرتاب نفر نخست پارالمپیک و جهان پشت سر من قرار گرفت که موجب اعتراض ورزشکار بلغارستانی شد. بعد از رقابت متوجه اعتراض حریف و پس گرفتن مدال طلایم شدم. اما این پایان کار نبود بلکه اعضای هیات ژوری بار دیگر فیلم‌ها را بازبینی و تمام پرتاب‌ها را خطا اعلام کردند. اعتراض حریفان به جدا شدن دستم بود.

دارنده نشان طلای پارالمپیک توکیو ادامه داد: اشتباه خود را می‌پذیرم و به تصمیم داوران احترام می‌گذارم اما سوال من این است، چرا زمانی که پنج داور، یک سر داور و ناظر کمیته بین‌المللی المپیک حضور داشتند و حرکات من را تائید کردند، چرا هیات ژوری آن را رد کرد. اگر به داوران خودشان اطمینان ندارند چرا آنان را برای قضاوت در مسابقات انتخاب می‌کنند، این یک ناداوری بود.

او گفت: اگر داور در پرتاب نخست حرکت من را خطا تشخیص می‌داد من اصلاح می‌کردم اما تمام حرکات من تایید شد.

مرد آهنین ورزش پارالمپیکی ایران با بیان اینکه هدفش کسب نشان طلای پاریس است افزود: سهمیه پارادوومیدانی به کشور داده می‌شود و من مشکلی برای حضور در پاریس ندارم باید تمام تلاش خود را به کار گیرم تا بتوانم به مدال طلا برسم. من هدفم هم مدال طلا و هم شکستن رکورد جهان و پارالمپیک است.