احمد قیومی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص آخرین وضعیت ایمن سازی بازار به لحاظ سیم کشی برق و مشکلات فرارو افزود: یک سری کارهای عمومی مثل ایمنی در پستهای برق، برق رسانی و سیم کشی تا جلوی درب مغازهها، حجرهها و پاساژها توسط اداره مربوطه به خوبی در حال انجام است.
وی ادامه داد: نکته بعدی سیم کشی و برق داخل خود مغازهها است که برخی فرسوده شده و وقتی یک جایی حداقل بیش از ۵۰ سال قدمت داشته باشد نیاز دارد که سیستم سیم کشی و برق رسانی آن اصلاح شود.
به گفته قیومی، شرکت برق منطقهای در این راستا تلاش خوبی کرده و کمک کار بوده اما خود بازاریان هم باید بخواهند و در نوسازی و ایمن سازی همکاری و مشارکت کنند.
فرماندار تهران تاکید کرد: در بازدیدی که از بازار تهران داشتیم، شاهد تلاشهای شرکت برق در جاهایی که وظیفه داشت، بودیم که بسیار فعال بود اما گاهی اوقات معضلاتی پیش میآید که البته پیچیده نیست و قابل حل است.
وی با بیان اینکه موضوع بیشتر بحث اقناعی است، گفت: باید تبیین شود که نوسازی و ایمن سازی و بهینه سازی سیستم برق بازار چه مزایایی برای مغازهداران دارد بطوریکه یک اتصالی ساده برق، منجر به ایجاد حریق شده و عواقب جبران ناپذیری از جمله ضررهای جانی و مالی به همراه دارد.
قیومی یادآور شد: بافت بازار تهران، سنتی است و معابر آن اجازه ورود دستگاههای خدمات رسان از جمله آتش نشانی و اورژانس را نمیدهد و قبلا هم شاهد بودیم که دردسرهای حریق در بازار چه خسارتی به بازاریان وارد کرده از این رو کسبه و اصناف این منطقه باید دست بدست هم بدهند تا ایمنی بازار افزایش یابد.
بازار کفاشها، اشتغال روی بمب ساعتی
وی در بخش دیگری با تاکید بر اینکه تولیدات اشتعال زا، مواد شیمیایی و آتشزا باید به صورت کلی از بازار تهران خارج شود، گفت: در بازدید از بازار کفاشها، و مشاهده شرایط آن به گفته کارشناسان واقعا انگار کسبه روی بمب نشستهاند چرا که این همه مواد و چسب قابل اشتعال در آنجا نگهداری میشود که بسیار خطرناک است.
قیومی بار دیگر بر بهینه و ایمن سازی سیستم برق بازار تاکید کرد و افزود: این مهم بدون هماهنگی، همیاری و همکاری کسبه میسر نیست و البته که رویکرد هم باید اقناعی باشد چرا که بازاریان همواره همراه هستند و مشکل غیر قابل حلی هم در این مسیر وجود ندارد.