حجتالاسلام حمید مقامی روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: از ۴۱ هزار و ۲۷۳ نفر از زوجهای جوان فارس، ۱۹ هزار و ۸۲۲ نفر علاوه بر کلاسهای ضمن عقد خود، از یک تا پنج جلسه مشاورههای تکمیلی نیز گذراندهاند.
وی با بیان اینکه هر کس به نوعی نقشی در حفظ آرامش و بنیان خانواده به عنوان کانون تربیت و مهد مودّت و رحمت دارد، ادامه داد: موسسههای مردم نهاد بهارنکو به عنوان نمونهای از حلقههای میانی، توانست در یکسال گذشته با همه دشواریها به بیش از ۱۰۰ هزار نفر آموزش و مشاوره ارائه دهد و قدمی برای کمک به استحکام بنیان خانواده در استان فارس بر دارد.
رئیس موسسههای بهارنگو یادآور شد: آموزش زوجین در سطح استان فارس از دولت به گروهی مردمی سپرده شده و رضایت از فعالیت موسسات بهارنکو، سبب شده تا در ادامه نیز این خدمترسانی به طور اختصاصی به این موسسات مردمی سپرده شود.
مقامی گفت: با همین هدف، طی یکسال بیش از ۸۰۰ کارگاه، همایش و وبینار پیش و پس از ازدواج نیز از سوی این سمن برای زوجهای استان فارسی برگزار شد که حدود ۳۰ هزار نفر در آنها آموزش دیدند.
وی با اشاره به اینکه رسیدن به انواع بلوغ، کسب مهارتهای زندگی و مشاوره پیش از ازدواج سه عامل اساسی برای داشتن یک ازدواج موفق است، گفت: به همین منظور طی سال گذشته یک هزار و ۷۴۲ مرتبه کلاس ویژه زوجین در هنگام ازدواج برگزار شد.
مقامی اظهار کرد: زوجهای جوان برای ارتقای کیفیت زندگی مشترک خود نیازمند یادگیری برخی مهارتها متناسب با نقشهای خود در خانواده به عنوان فرزند، همسر، والد، داماد خانواده و عروس خانواده هستند و کسب این مهارتها در شرایط عادی و بحرانی میتواند بسیار کمککننده باشد. زوجهای جوان برای ارتقای کیفیت زندگی مشترک خود نیازمند یادگیری برخی مهارتها متناسب با نقشهای خود در خانواده به عنوان فرزند، همسر، والد، داماد خانواده و عروس خانواده هستند و کسب این مهارتها در شرایط عادی و بحرانی میتواند بسیار کمککننده باشد.
مقامی اضافه کرد: همچنین در مرکز مشاوره بهارنکو طی سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۰ هزار مشاوره آزاد در حیطههای پیش از ازدواج، فردی، خانواده درمانی، زوج درمانی، کودک و نوجوان، بالینی، اقتصادی و جنسی به مراجعه کنندگان داده شده تا با کیفیت بیشتری به زندگی خود ادامه دهند.
مدیرعامل موسسههای مردمی بهارنکو عنوان کرد: ارائه خدمات پژوهشی و مطالعاتی و فرهنگی تحقیقاتی با تمرکز بر پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده و سبک زندگی ایرانی و اسلامی، توسعه مفاهیم و مدل های علمی و اجرایی در حوزه خانواده و خدمات آموزش های مجازی، مکتوب و هنری مرتبط با خانواده، برگزاری دورههای تربیت مدرس، مشاور و مددکار در حوزه خانواده، انجام خدمات تسهلگیری ازدواج ویژه زوجین، برگزاری استارتاپ در حوزه خانواده، شبکه سازی خیرین درحوزه خانواده، شبکه سازی موسسات مردم نهاد حوزه خانواده و عقد تفاهم نامه همکاری با سازمان ها دولتی و غیر دولتی در این حوزهها را از دیگر فعالیت های انجام شده طی یکسال گذشته بود.
وی یادآور شد: این گروه مردمی با بیش از ۱۵۰ کنشگر اجتماعی و بیش از ۲۵۰ استاد و مشاور در بدنه خود می کوشد تا قدمی در راستای استحکام بنیان خانواده و کاهش طلاق در سطح استان فارس و کشور بردارد.