به گزارش ایرنا جهانبخش قلاوند روز یکشنبه در دیدار و نشست با مدیر کل فنی و حرفه ای خوزستان اظهار کرد: در این سند باید نیاز آموزشهای مهارتی را پیشبینی و برای تحقق برنامههای آن حمایتهای قانونی لازم را به عمل آورد.
وی افزود: یکی از مهمترین دستگاههای آموزشی کمک کننده در رفع مشکل بیکاری، سازمان آموزش فنی و حرفه ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.
قلاوند ادامه داد: با توجه به گستردگی مشاغل و آموزشهای فنی و حرفه ای، لازم است برای نیروی کار شهرستان نیازسنجی علمی صورت گرفته و آموزشها به صورت هدفمند در راستای ایجاد اشتغال به متقاضیان ارائه شود.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان نیز در این دیدار ضمن بیان اهداف و رویکردهای مهارتی استان به تبیین سیاستها و برنامههای آموزش فنی و حرفه ای خوزستان پرداخت و گفت: یکی از بزرگترین چالشها در سازمان مربوط به معیشت همکاران است که باید در قوانین و اسناد بالا دستی برای برون رفت از این معضل توجه ویژه لازم است.
شهرام مولایی هزاروندی افزود: برای هدفمندتر شدن آموزشهای مهارتی و رفع مشکل اشتغال، از فرمانداران تقاضا شده که سند اشتغال شهرستان دارای پیوست سند مهارت باشد که این سند خط مشی ما را در هر شهرستان مشخص کرده و موجب افزایش چشمگیر اشتغال پذیری مهارت آموختگان میشود.
در این نشست که با هدف توسعه آموزشهای مهارتی دراستان برگزار شد مربیان و کارکنان بخش اداری مراکز آموزش فنی و حرفه ای برادران و خواهران اندیمشک نیز حضور داشتند.