تهران- ایرنا- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی لحظه‌ای از خدمت کردن، دویدن، در بین مردم بودن و هم‌صحبت شدن با ضعیف‌ترین اقشار جامعه فروگذار نمی‌کرد، گفت: عشق و محبت به رئیس جمهور شهید، در دل‌های مردم جا گرفته بود.

محمدرضا باهنر در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با اشاره به شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیأت همراه، گفت: حادثه تلخی بود که اتفاق افتاد و مردم ایران در ۴۵ سال انقلاب از این دست حوادث بسیار مشاهده کردند، این مردم، صبور، شاکر و مقاوم هستند. عاقبت عشق، دلدادگی به خدا و مردم، همین سرنوشت است. همه دیدند که آیت‌الله رئیسی لحظه‌ای از خدمت کردن، دویدن، در بین مردم بودن و هم‌صحبت شدن با ضعیف‌ترین اقشار جامعه فروگذار نمی‌کرد.

وی اضافه کرد: ایشان سخت‌ترین کارها را به جان می‌خرید تا بتواند لبخندی را بر لب‌های یک شهروند، کارگر و یا یک روستایی ایرانی بنشاند. پروژه‌های بزرگی که سالیان سال معطل مانده بود، با همت، پیگیری و پشت‌کار، بالای سر کار بود و اصلا حس این را نداشت که در دفتر کار (ریاست جمهوری) بنشیند و کارها را از آنجا مدیریت کند و دستور بدهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه رفتار او بی‌نظیری بود، تصریح کرد: به همین دلیل عشق و محبت به آیت‌الله رئیسی در دل‌ها جا گرفته بود.

باهنر خاطرنشان کرد: از دیروز که خبر سانحه منتشر شد، ما در خبرگزاری‌ها و زیرنویس شبکه خبر مشاهده کردیم که افراد مختلف از گروه‌ها و جریانات مختلف سیاسی نسبت به این حادثه ابراز همدردی کرده بودند.

وی ابراز امیدواری کرد که مردم ایران مانند گذشته در این سختی‌ها صبوری خود را نشان بدهند و این باعث همراهی، همدلی و هم‌افزایی بیشتر برای ساختن ایرانی آبادتر، آزادتر، قوی‌تر و صبورتر شود و ما بتوانیم این انقلاب را به دست صاحب اصلی آن، امام زمان (عج) برسانیم.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تأکید کرد: آیت‌الله رئیسی یک شخصیت استثنایی بود و مردم ایران هم باید صبوری، مقاومت و دلداگی خودشان را به یاران باوفای نظام، انقلاب و مردم نشان دهند.

باهنر همچنین با اشاره به شخصیت امیرعبداللهیان وزیر فقید امور خارجه تاکید کرد: او یکی از وزرای خارجه‌ای بود که آرامش نداشت. شخصیتی نبود در جایی بنشیند و ببیند چه اتفاقی خواهد افتاد. آقای امیرعبداللهیان به سمت حوادث می‌رفت تا آنها را رقم بزند. در دولت سیزدهم مدام در حال رفت‌وآمد بود، ارتباطاتی که با کشورهای همسایه و سازمان‌های بین‌المللی برقرار بود، نشان از این داشت که به دل حادثه می‌رفت.

وی با بیان اینکه در عملیات وعده صادق و طوفان‌الاقصی دیدیم که وزیر پرکار و پرجنب و جوش و میدانی بود، گفت: یک زمانی رقابتی بین میدان و میز دیپلماسی بود، اما آقای امیرعبداللهیان نشان داد میدان و دیپلماسی می‌تواند با هم کار کند و این دو در مقابل هم قرار ندارند و همراه و هم‌افزا هستند.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.