تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱

اراک - ایرنا - مردم استان مرکزی در تاب و تاب دومین سفر رییس جمهور به استان بودند اما چه شد که یکباره برنامه‌ریزی‌ها کلاف سردرگمی شد که میهمان پرکشید و رفت و میزبانی ما در تدارک عزای عزیزی مبدل شد که خود را به قافله شهدا رساند و رفت.

به گزارش ایرنا، قبل از آغاز سال جدید اعلام‌های غیررسمی بود که استان مرکزی در بهار میزبان هیات دولت در سفر دوم است و مسئولان با جلسه، نشست و پیگیرهای متعدد برای اتمام طرح‌ها و افتتاح پروژها سخت در تکاپو بودند تا در سفر دولت سیزدهم به استان مردم شاهد افتتاح آنها باشند اما در کسری از ثانیه ورق برگشت و ناخدای کشتی، ما را در تلاطم تنها گذاشت و رفت.

چشممان به در خشک خواهد شد اما دیگر هرگز میزبانت در اراک، خمین و تفرش، شازند و ...نخواهیم بود به آرشیو فیلم‌ها سری می‌زنیم تا ببینیم این سید بزرگوار خستگی ناپذیر در سفر به این خطه از ما چه خواست و اکنون باید برای شادی روحش، شبانه روز تلاش کنیم و همچون خودش روز و شب را گره بزنیم تا افق روشنی از پایتخت صنعت ایران آشکارتر شود.

کارگر کارخانه هپکو با اندوهی گفت: خانم خبرنگار بنویس، کارگران هپکو اراک در انتظار حضورش بودند تا بگویند رییس جمهور عزیز تشکر تشکر

وی با حالت بغض در گلو ادامه داد: نمی‌توانم با این خبر، کنار بیایم که چگونه نیستی تا ببینی ما کارگران خستگی ناپذیری را از شما الگو گرفتیم و برای سربلندی ایران و چرخش صنعت کشور پای کار ایستاده‌ایم اما تو عازم دیدار حق شدی و رفتی.

وی ادامه داد: تو ابرمرد زمان‌های سخت هستی که برای سرافرازی ایران حین خدمت ندای حق را لبیک گفتی، سید عزیز برایمان دعا کن که خیلی به این دعا بیش از هر وقتی نیاز داریم.

مردی ۵۴ ساله در خیابان امیر کبیر اراک روز ۳۱ اردیبهشت درحالی که رادیو قرمز رنگ کوچکی را به همراه داشت و با دقت به اخبار گوش می‌داد، گفت: از شب گذشته این رادیو مونسم شده و لحظه به لحظه اخبار تیم های جستجو برای سرنوشت بالگرد را رصد می کنم تا اینکه ساعت هشت از این جعبه جادویی خبر، بند بند وجودم را پاره کرد خادم جمهوری اسلامی در راه خدمت به مردم به شهادت رسید.

وی افزود: از صبح نیز تا کنون با استفاده از همین رادیو پیگیر هستم بدانم پیکرش کجا دفن خواهد شد تا خود را به آن مکان برسانم و در مراسمش شرکت کنم.

سید جلال ادامه داد: مردمی بودن شعار رییس جمهور نبود او به معنای واقعی در میدان عمل خدمتگزار مردم بود و در تاریخ پر افتخار ایران ثبت خواهد شد که پایان مأموریت مردان خدا شهادت است و این فیض عظیم مزد خدمت صادقانه و مجاهدتِ خادم پرافتخار ملت ایران "آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی" در مسیر خدمت بود.

دانشجویی گفت: ایران در مقابله با تحریم به چنین مردی نیاز داشت تا امید بخش، صبور و ظلم ستیز باشد. او آنقدر شجاع و نترس بود که در سازمان ملل از ایران و کیان ایرانی دفاع کرد و تمثال سردار شهید سلیمانی را بالای سر برد.

امیررضا فراهانی افزود: رئیسی عزیز خستگی را نمی‌شناخت، ملت ایران در این حادثه‌ تلخ خدمتگزار مخلص و با ارزشی را از دست داد او برای رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است از هیچ چیزی فروگذار نکرد و از این رو ناسپاسی و طعنه برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نشد تا در این مسیر طعم شهادت را چشید.

مادر شهیدی نیز گفت: سید ابراهیم در دیدار با خانواده شهدا همیشه قدردان و صمیمی بود و این پدر معنوی در دل مادران شهید همیشه جاودانه باقی می‌ماند زیرا این داغ سخت همچنان باقی خواهد ماند.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا(ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رییس‌جمهور و تعدادی از محافظین و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رییس‌جمهور بودند.

آیت الله سیّد ابراهیم رئیس‌الساداتی ۶۴ ساله هشتمین رییس‌جمهور ایران بود. وی متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ شهر مقدس مشهد بود و مسئولیت‌هایی چون ریاست قوه قضاییه و معاونت اول این قوه، دادستانی کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نائب رئیسی مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی را در کارنامه داشت.