به گزارش خبرنگار ایرنا، جزیره قشم امروز و بعد از اعلام شهادت آیت الله رئیسی سراسر غم و اندوه شد؛ خبر تلخ و ضایعه ای بزرگ که باور آن برای ساحل نشینان سرزمین آب و آفتاب در کنار آب های فیروزه ای خلیج فارس و تنگه راهبردی هرمز سخت بود.
انتشار خبر شهادت رئیس جمهور مردمی، خدمتگذار، مغتنم، جهادی و با اخلاص و هیات همراه ایشان که هنگام انجام وظیفه به فیض شهادت نائل آمدند، تلخ ترین خبر برای مردم نگین خلیج فارس بود، خبری که سایه عزا را بر سرتاسر این جزیره راهبردی گسترد و زنان، مردان، کودکان و اقشار مختلف را به سوگ «سیدالشهدای خدمت» نشاند.
خیابان، معابر و میادین این جزیره با نصب بیرق های مشکی توسط سازمان منطقه آزاد قشم رنگ حزن و ماتم به خود گرفت و شخصیتها، نهادها و دستگاههای اجرایی مختلف این جزیره نظیر شهرداری و شورای اسلامی شهر، امام جمعه، فرماندار، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دادستان، رییس سازمان منطقه آزاد، مدیریت برق، بهزیستی، اداره بنادر و دریانوردی، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج در پی عروج ملکوتی رئیس جمهور و همراهان ایشان پیام ها و بیانیههایی صادر کردند.
از ساعتی پیش برنامههای مختلف در تکریم و بزرگداشت شهادت رئیس جمهور، وزیر امورخارجه و دیگر همراهان ایشان در شهرستان مرزی قشم و دیگر شهرها و روستاهای این جزیره توسط نهادهای مختلف در حال برگزاری است که مراسم سوگواری و گرامیداشت مقام شامخ این شهدای خدمت از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان قشم با حضور پر شور مردم و سخنرانی حجتالاسلام غلامرضا حاجبی امام جمعه قشم و مداحی حجت الاسلام جاسم سقایت و خالد خواجه دادی در مسجد النبی(ص) از آن جمله است.
در حاشیه برگزاری این مراسم رییس سازمان منطقه آزاد قشم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: واقعه تلخ سقوط بالگرد حامل حضرت آیتالله سید ابراهیم رئیسی سیدالشهدای خدمت، رییس دولت سیزدهم و تیم همراه وی، موجب تالم و تاثر خاطر ملت بزرگ ایران شد.
عادل پیغامی اظهار کرد: رئیس جمهوری محبوب و مردمی ایران از ابتدای حضور در این مسئولیت سنگین و خطیر، با مجاهدت خستگی ناپذیر و حضور مداوم در میان آحاد مردم، در پی خدمت صادقانه به ایران اسلامی بود.
وی گفت: شهید جمهور در این مدت حلقه اتصال مردم و مسئولان را تقویت بخشیده بود اما متاسفانه در آخرین سفر خود برای بازدیدهای میدانی در حادثه تلخ سقوط بالگرد به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
رییس سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اینکه شهید آیتالله رئیسی نمونه برجستهای از ارادتمندان به اسلام ناب و انقلاب شکوهمند حضرت روحالله(ره) و حامی صادق رهبر معظم انقلاب اسلامی بود، بیان کرد: این شهید والامقام عمر خود را در دوران شکوهمند اسلامی به جهاد در راه خدا گذراند.
وی تصریح کرد: اطمینان دارم ملت بزرگ ایران، یاد و نام شهدای این حادثه به ویژه رئیس جمهوری محبوب که خادم حضرت امام رضا(ع) بود را در قلب خود به یادگار خواهند داشت.
فرماندار شهرستان قشم نیز در این مراسم سانحه منجر به شهادت رئیس محترم جمهور و همراهان را تسلیت گفت و بر استمرار مسیر خدمت بی وقفه به مردم تاکید کرد.
محمد محمدحسینی با بیان اینکه آیت الله رئیسی در ساده زیستی، روحیه انقلابی و جهادی الگویی بی بدیل بود، گفت: این خادم ملت هم در خدمت و هم در مقابله با فساد گوی سبقت را از دیگر خدمتگذاران ربوده بود و همواره در مقابل زورگویان و کشورهای استعمارگر ایستادگی می کرد.
وی افزود: شهید آیت الله رئیسی، محبوب و مردمی همواره از پیشگامان و خدمتگزاران راستین انقلاب، نظام و مردم بود و با ساده زیستی و مردم داری در دوران ریاست جمهوری خود و همراه با دیگر اعضای کابینه، لحظه ای از رسیدگی به حال محرومان و مناطق کم برخوردار کشور دست بر نداشتند.
فرماندار قشم اظهار کرد: داغ فقدان شهید جمهور و همچنین وزیر امور خارجه جهادی و پرتلاش، نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی و دیگر همراهان ایشان گرچه سخت است، اما همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب اشاره فرمودند، مسیر خدمت به مردم مختل نشده است و مسوولان با توان بیشتر به امر خدمت ادامه خواهند داد.
به گزارش ایرنا، بالگرد حامل آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد که در این حادثه رئیس جمهور و همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شدند.
حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظین و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور بودند.