حمیدرضا مشهدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: تسلیت اصلی را باید به مردم شریف ایران گفت، چراکه ارتقای وضعیت معیشتی مردم به عنوان مهمترین دغدغه دولت قرار داشت و آخرین پرواز ایشان نیز برای مردم بود.
وی اضافه کرد: برای خیلی از دوستداران رییس جمهور این سوال پیش می آید که آیا واقعا الزام داشت که وی حتما در افتتاح آن سد حضور داشته باشد؟ آیا امکان نداشت که این افتتاحیه به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شود؟تا جایی که اهالی بسیاری از روستاهای دور وقتی ایشان را برای افتتاح طرحها میدیدند، تعجب می کردند و می گفتند ما واقعا انتظار نداشتیم، رییس جمهور را اینجا ببینیم و این نشان می دهد که ایشان در میدان حضور داشتند تا با مردم خود ارتباط نزدیکی برقرار کنند.
مشهدی ادامه داد: رییس جمهور شهیدمان نه فقط در روستاها، بلکه در بحرانهایی مثل سیل و زلزله برای دیدن سیل زدهها و زلزله زدگان با چکمه وارد گل و لای میشد و با نهایت دقت به اعضای همراهشان تذکر می داد که کسی با کفش وارد چادر نشود.
این مسوول با بیان اینکه دوره سه ساله مدیریت شهید رییسی در هیات دولت را می شود جزو موفقترین دورههای دولت قلمداد کرد، اضافه کرد: آیت الله سید ابراهیم رییسی در مورد نخستین رییس جمهور شهید یعنی محمدعلی رجایی نیز نقل میکردند که ایشان به ما تاکید کرده عرض خدمت مهمتر از طول دولت است.
رییس دانشگاه فرهنگیان قزوین توضیح داد: با اینکه مدت زمان دولت شهید رجایی حتی یک ماه نیز به طول نینجامید، اما اگر به دورترین روستاهای استان سفر کنیم، پیرزن ها و پیرمردهایی هستند که هیچ درآمدی ندارند اما با طرح مصوب دولت شهید رجایی زندگی خود رامی گذرانند، بنابراین عرض خدمت مهمتر از طول دولت است.
وی همچنین به اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم اشاره کرد و یادآور شد: در کشور سالها بحث این بود که اسامی ابربدهکاران بانکی منتشر شود، اما نمی شد تا اینکه در دولت سیزدهم این اتفاق افتاد، یا در مورد نسخه های الکترونیکی بعد از ۱۶ سال که قوانینش در مجلس تصویب شده بود، بلاخره در این دولت به اجرا درآمد، حتی شاهدیم که قوانین چک نیز در این دولت بعد از ۱۰ سال اجرایی شد و بجمعیت زندانیان را کاهش داد.
مشهدی از دیگر اقدامات خوب دولت سیزدهم را تکمیل طرحهای نیمه تمام عنوان کرد و گفت: رییس جمهور در هر سفر استانی به اعضای هیات دولت و استانداران تاکید کرده بود که تا پروژه نیمه کاره وجود دارد، کلنگ طرح جدیدی زده نشود و این به لحاظ تبلیغاتی به ضرر دولت بود، چرا که هر طرحی که افتتاح می شد، مربوط به دولت قبل بود، اما رییس دولت سیزدهم به دنبال تبلیغات نبود و بدون چشم داشتی ابتدا طرحهای دولت قبل را اجرا کرد.
این استاد دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: ایشان قبلا تولیتی در آستان قدس داشتند، سه سال نیز رییس قوه قضاییه بودند، بعضی افراد انتظار داشتند ایشان در انتخابات اعتراضاتی را برای گرفتن رای بیشتر بیان کنند و یا ایشان جواب بعضی حرف های بی اساس را بدهند، اما رییس جمهور صبور و عزیزمان هیچ گاه برای این موارد لب سه سخن نگشود.
مشهدی اظهار کرد: در طول سه سال ریاست جمهوری آیت الله سید ابراهیم رییسی، وی به ۲۷ کشور سفر کردند و ارتباطاتی با کشورهای همسایه و کمتر دیده شده برقرار کردند، همچنین برای شهادت ایشان کشورهای منطقه که شامل پاکستان، هند، ایران، عراق، سوریه، لبنان و ترکیه است و یک چهارم جمعیت دنیا را تشکیل می دهند، اعلام عزای عمومی کردند.
این مسوول به رشد اقتصادی در دولت شهید ابراهیم رییسی اشاره کرد و گفت: در این دولت رشد اقتصادی چهار درصدی را شاهد بودیم که بعد از ۱۰ سال به آن رسیدیم و این در حالی بود که رییس جمهور شهیدمان با کسری ۳۰۰ هزار میلیاردی و خزانه منفی ۴۴۰ هزار میلیارد ریالی دولت را تحویل گرفت.
رییس دانشگاه فرهنگیان حذف ارز ۴۵ هزار ریالی را دستاورد بزرگ دیگری برشمرد و اظهار کرد: حذف این ارز حذف یک رانت بزرگ بود که با همت رییس جمهور خدوم، زحمتکش و انقلابی رقم خورد.
مشهدی همچنین متوسط سنی کابینه دولت سیزدهم را جوان اعلام کرد و نحوه اهتمام ایشان به فارغ التحصیلان داخلی و استفاده از ظرفیت آنان را از دیگر نقاط قوت این دولت برشمرد.
وی در مورد اقدامات شهید آیت الله سید ابراهیم رییسی برای دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: ایشان تنها رییس جمهوری بودند که در نشستهای هیات امنای این دانشگاه شرکت کردند و جلسات بعدی با حضور خود ایشان تشکیل شد.
به گفته وی، سرعت جذب اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان، گسترش فیزیکی و رشته ای این دانشگاه و اعطای رشته های کارشناسی ارشد در این دانشگاه و تصمیم گیری خوب در خصوص کنکور اختصاصی از اقدامات شایسته و قابل تحسین ایشان در این دولت است.