به گزارش حوزه دفاعی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین احمد جلیلی صفت روز سه شنبه در آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله رئیسی و همراهانش که در مسجد جامع شهدای ارتش این سازمان برگزار شد، با بیان اینکه در این سانحه تلخ و ناگوار، سرمایههای بسیار مهمی را از دست دادیم، افزود: پس از شهادت شهید رجایی در سال های ملتهب و اولیه انقلاب، برای مردم سوال شده بود که آیا بعد از ایشان، دوباره شخصی با این تفکر انقلابی و ساده زیستی خواهد آمد یا خیر؟
وی ادامه داد: شهید آیت الله رئیسی با سبک زندگی و مدیریت انقلابیش نشان داد که بعد از چهل سال این تفکر احیا شده است.
حجت الاسلام جلیلی صفت با اشاره به صفاتی که شهید آیت الله رئیسی در بین مردم به آنان مشهور بود، تصریح کرد: ایشان در بین مردم به صفاتی همچون، رئیس جمهور فعال، پرتلاش، خستگیناپذیر، مردمی، ساده زیست، حامی محرومان و مظلومان و ذوب در ولایت مشهور بود.
وی با بیان اینکه شهید آیت الله رئیسی خود را وقف خدمت به مردم کرده بود، خاطرنشان کرد: این شهید والامقام شوق خدمت به مردم را داشت و مدام سعی میکرد تا در میان مردم باشد و بی واسطه به دغدغههای آنان رسیدگی کند؛ بنابراین اگر ایشان به صفات اشاره شده در بین مردم مشهور شده بودند به این دلیل بود که مردم تمامی این صفات را در ایشان دیده و احساس کرده بودند و قطعا خدمت به مردم لطفی بود که از جانب خداوند شامل حال شهید آیت الله رئیسی شده بود.
جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با اشاره به ویژگیهای منحصربهفرد شهید آیت الله آل هاشم و محبوبیت ایشان در میان مردم استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: ایشان شخصیتی خداترس و خیرخواه برای مردم بود که خود را برای خدمت به مردم وقف کرد و این روحیه و عملکرد متواضعانه ایشان در انتخابات مجلس خبرگان رهبری خود را نمایان کرد و باعث شد تا ایشان با اختلاف آرای بسیار زیاد وارد این مجلس شوند.
حجت الاسلام جلیلی صفت با بیان اینکه سبک زندگی و سیره اخلاقی شهید آیت الله آل هاشم موجب مباهات و افتخار روحانیت است، گفت: شیوه رفتار و عمل این شهید والامقام در قبال خدمت به خلق خداوند، قطعا بهترین الگو و اسوه برای جامعه روحانیت است.
وی با اشاره به صفات جهادی شهید امیر عبداللهیان گفت: یکی از جهادیترین و مقتدرترین وزرای خارجه ما که بعد از انقلاب تصدی این پست را برعهده گرفته، قطعا شهید امیر عبداللهیان بود که با تلاشهای شبانه روزیاش، همواره کوشید تا پاسدار آرمانها و منافع انقلاب اسلامی در جهان باشد.
وی شهید رحمتی استاندار جوان آذربایجان شرقی را نیز یک جوان انقلابی، فعال، امین و خستگی ناپذیر دانست و افزود: جمع شهدای این حادثه، جمعی بودند که خستگی را خسته کردند و در مقابل این جمع خستگی معنای خود را از دست داد.
به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.
حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظین و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور بودند.