به گزارش خبرنگار ایرنا، سید جمال وزیری روز سهشنبه در نشست همافزایی و بهرهمندی از ظرفیتهای موجود در غنیسازی اوقات فراغت در استان سمنان افزود: معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش سمنان مسوولیت تشکیل ستاد اجرایی غنیسازی اوقات فراغت در این استان را بر عهده بگیرد.
وی با تأکید بر اینکه تمامی کلاسهای تابستانه باید دانشآموزمحور باشد، ادامه داد: شهرداریها بنرها را با عنوان ستاد اجرایی اوقات فراغت در شهرها نصب کنند و میزان ارائه خدمات از سوی دستگاهها، ارزیابی و در پایان از دستگاههای برتر تجلیل شود.
وی تأکید کرد: از ظرفیت حوزههای علمیه و دانشگاهها بهویژه پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان، استفاده بهینه شده و تعرفه برگزاری کلاسها تعیین و از سوی ستاد اجرایی تصویب شود.
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با بیان اینکه توجه به اولیای دانشآموزان نیز از اهمیت ویژه برخوردار است، پیشنهاد داد تا کلاسها و کارگاههای تابستانه ویژه والدین و فرزندان برگزار شود.
وزیری، اوقات فراغت را آغاز بزرگترین رویداد تربیتی کشور برشمرد و گفت: برگزاری نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندیهای دانشآموزان شرکتکننده در طرح غنیسازی اوقات فراغت در هفته دولت در شهریور مورد توجه باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان گفت: برگزاری اردوهای حماسی بهصورت خانوادگی، برگزاری شبهای فرهنگی در هر محله با هدف آشناسازی مخاطبان با آداب و رسوم و فرهنگ محله خود، تشکیل گروههای نقالی، تعزیهخوانی و نمایشهای خیابانی و اجرای نهایی در بازه زمانی مشخص در مکانهای مناسب، گسترش ورزش زورخانهای در راستای طرح شهید طوقانی، کارگاه معرفی مشاغل در طرح اوقات فراغت پیشنهاد میشود.
ایجاد فضای ورزشی در اردوگاههای فرهنگیتربیتی سمنان
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش استان سمنان هم در این نشست با توجه به اجرای مؤفق طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: این طرح با رویکرد استفاده از ظرفیت تربیتبدنی ویژه خانوادهها در قالب پدر و پسر و مادر و دختر طی سال در روزهای جمعه و در فصل تابستان نیز طی روزهای هفته قابل اجرا است.
محمدرضا حسینی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه طرح شهید صدرزاده با محوریت اردوگاههای فرهنگیتربیتی سراسر کشور بین ۲ معاونت پرورشی و فرهنگی و تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: پیادهسازی سند تحول بنیادین بهعنوان مأموریت اصلی است و ایجاد فضای ورزشی در اردوگاهها در واقع ترکیب و تلفیق ۲ ساحت تربیت زیستیبدنی و عبادیاخلاقی است و در استان سمنان، کانون ملی شهید بهشتی شاهرود و اردوگاه شهید صدوقی دامغان برای اجراییسازی این طرح تعیین شدهاند.
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش سمنان، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با حوزه معاونتهای دیگر آموزش و پرورش استان سمنان اعلام کرد.
یکهزار و ۱۹۸ مدرسه(با احتساب پیش دبستانیها) در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ میزبان بیش از ۱۳۳ هزار دانشآموز نقاط مختلف استان است.