تهران- ایرنا- رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه شهید رئیسی درباره وقف و بهره‌مندی مردم از این مهم بسیار حساس و دقیق بود، گفت: ایشان مدافع حریم وقف و طرفدار تحول علمی در این حوزه بود و تاکید بسیاری بر مولدسازی و بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در این حوزه داشت.

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به شهادت آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: یکی از خصوصیات شهید رئیسی حفظ رعایت حقوق مردم به خصوص در زمینه وقف بود و تاکید بر مولدسازی آن با مشارکت دانش‌بنیان‌ها در عرصه‌های مختلف داشت.

وی با بیان اینکه این شهید والامقام در ارائه خدمت شبانه روزی به مردم لحظه‌ای دریغ نمی‌کرد و مدافع حریم وقف بود، ادامه داد: شهید خدمت، آیت الله رئیسی با توجه به حساسیتی که در عرصه وقف داشت تاکید خاصی بر مولدسازی در این حوزه داشت، همواره بیان می داشت «مردم باید هر چه بیشتر قدرت وقف را لمس کنند تا بتوانند از آن بهره مند شوند»

شهید رئیسی در حوزه وقف کتاب نوشته بود

خاموشی بیان داشت: شهید رئیسی اطلاعات و حساسیت بسیار زیادی در خصوص وقف داشت و همواره بر بهره‌مندی مردم از این مهم تاکید می‌کرد زیرا که در زمینه وقف نیز کتاب نوشته و آن نیز منتشر شده است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه به آخرین دیدار خود با شهید رئیسی را در آیین اختتامیه مسابقات قرآن اشاره کرد و گفت: رونق مسابقات قرآنی و فعالیت هرچه بیشتر در این عرصه نیز از دیگر تاکیدات شهید رئیسی بود.

دیپلماسی دانش‌بنیان‌ها از تاکیدات شهید رئیسی

خاموشی گفت: حرکت در مسیر دیپلماسی دانش‌بنیان‌ها بر اساس خط و مشی رهبر معظم انقلاب بر پایه تولید علم، دانش و اختراعات از دیگر موارد مورد تاکید شهید رئیسی بود؛ این شهید والا مقام علاوه بر حساسیت بر موضوع رعایت حقوق مردم در تمامی عرصه ها، پرچم‌دار علم و دانش در دنیا بود که با اقدامات خود این مهم را به جهانیان به اثبات رساند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه شهید آیت الله رئیسی در بسیاری از موضوعات پیش‌رو بود و در طول خدمت خود بسیاری از مشکلات مردم را حل کرد و به وعده های خود جامعه عمل پوشاند و مانیز ادامه دهنده راه ایشان هستیم، گفت: امیدوارم دولت های آینده نیز ادامه دهنده راه شهید رئیسی و تحت فرمان رهبر معظم انقلاب باشند.

عروج رئیس جمهور و همراهان

آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.