تهران - ایرنا - امشب‌ پیکر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور فقید و چند همراه او در آخرین سفر خدمت به خاک سپرده شد و در آموزه‌های دینی به نماز «لیلة‌الدفن» سفارش شده است.

به گزارش خبرنگار معارف ایرنا، پیکر سید شهیدان خدمت آیت الله سید ابراهیم رئیسی غروب پنجشنبه سوم خرداد ۱۴۰۳ در حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد و طبق آموزه دینی هموطنان برای این شهیدان نماز لیلة‌الدفن را اقامه خواهند کرد.

نماز لیلة الدّفن یا نماز شب اول قبر که نماز هدیه و نماز وحشت نیز نامیده می‌شود، یک نماز مستحبی است که برای میت در شب اول قبر خوانده می‌شود.

طبق نظر رهبر معظم انقلاب «مستحب است در شب اول قبر دو رکعت نماز وحشت برای میت بخوانند و دستور آن این است که در رکعت اول بعد از حمد، یک مرتبه آیة‏الکرسی و در رکعت دوم بعد از حمد، ده مرتبه سوره انا انزلناه بخوانند، و بعداز سلام نماز بگویند اللهم صل علی محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الی قبر فلان و به جای کلمه فلان، اسم میت را بگویند.»

نماز وحشت را می توان در هر موقع از شب اول قبر خواند ولی بهتر است در اول شب بعد از نماز عشا خوانده شود.

بر اساس نظر رهبر معظم انقلاب «خواندن یک نماز برای چند میت یا خواندن چند نماز برای یک میت، به امید مطلوبیت و ثواب، اشکال ندارد.»

با توجه به اینکه در عبارت آخر این نماز، نیاز به ذکر نام پدر فرد متوفی است، نام پدر شهدای اخیر به شرح زیر است:

نام پدر شهید سیدابراهیم رئیسی؛ «سید حاجی»

نام پدر شهید حسین امیرعبدللهیان؛ «محمد»

نام پدر شهید سید محمدعلی آل هاشم؛ «سید محمد تقی»

نام پدر شهید مالک رحمتی؛ «حاج اسکندر» (زمان دفن جمعه)

نام پدر شهید سیدمهدی موسوی؛ «سید محمدعلی» (زمان دفن جمعه)

نام پدر شهید محسن دریانوش؛ «مختار»

نام پدر شهید بهروز قدیمی؛ «اسحاق»

نام پدر شهید سیدطاهر مصطفوی؛ «سید احمد»

به گزارش ایرنا، پیکر شهید آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور شهید پس از تشییع باشکوه و تاریخی، غروب پنجشنبه سوم خرداد ۱۴۰۳ در جوار مضجع شریف ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) آرام گرفت.

آیت الله رئیسی خادم‌الرضا (ع) هشتمین رییس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی سقوط بالگرد شد و با همراهانش به مقام رفیع شهادت نائل آمد.