شیراز-ایرنا- آغوش پدرانه‌اش به روی کودکان باز بود، محبتش را از آنها دریغ نمی‌کرد و از هر فرصتی برای همدردی با آنها بهره می‌گرفت اما حالا با آسمانی شدنش این داغداران کوچک از عمق وجودشان سوگوار این رفتن غیرمنتظره هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عاشقانه کودکان را دوست داشت و همیشه به یاد کودکانی بود که در بحران‌های مختلف زندگی دچار آسیب می‌شدند و برای کمک به آنها تلاش می‌کرد.

یکی از کودکانی که از محبت او بی‌نصیب نماند آرتین سرایداران کودک مجروح شده در حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) بود.

در حمله تروریستی غروب چهارم آبان‌ماه سال ۱۴۰۱ به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) بود که ۳۰ نفر از هموطنان مجروح شده‌ و ۱۳ تن از زائران شاهچراغ به شهادت رسیدند؛ در این میان پدر، مادر و برادر یک کودک شیرازی به‌ نام آرتین که خودش از ناحیه دست چپ مجروح شد نیز به مقام شهادت نائل آمدند.

آرتین سرایداران که پس از این اتفاق تلخ به عنوان یکی از جانبازان حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) تلقی شد از نگاه حمایت‌گر دولت سیزدهم دور نماند و دولت مردمی آیت‌الله رییسی در ادوار مختلف حمایت خود را از این کودک دریغ نکرد.

کادوی رییس‌جمهور برای آرتین سرایداران

مهرماه سال ۱۴۰۲ و همزمان با سفر رییس‌جمهور و هیأت دولت به استان فارس، نماینده‌ رئیس‌جمهور به خانه آرتین سرایداران رفت و هدیه آیت‌الله رئیسی برای تولد این کودک بازمانده از ترور را تقدیم کرد.

در آن زمان حجت‌الاسلام والمسلمین احمد صالحی رئیس‌ مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در منزل شهیدان‌ سرایداران‌ حضور یافت‌ اما با توجه به سفر آرتین به تهران، تولد او را از طریق تماس تصویری تبریک گفت و هدیه‌ای نیز به او تقدیم کرد.

همچنین پنجم بهمن ماه ۱۴۰۲ بود که معاون اول رییس جمهور ظهر به مناسبت روز میلاد امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر دیداری با آرتین این کودک ۶ ساله داشت.

معاون اول رئیس جمهور در این دیدار و گفتگوی صمیمی با خانواده شهید سرایداران و آرتین که خود مجروح حادثه تروریستی شاهچراغ است گفت: دولت خود را موظف به پیگیری موضوعات و حل مشکلات خانواده شهدا می داند چرا که برکت این کشور شهدای عزیز و خانواده های صبور آنان هستند.

بوسه پدرانه رییس جمهور بر صورت کوچکترین جانباز شاهچراغ(ع)

از دیگر کودکانی که در حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) به مقام جانبازی نائل شد «راستین اسلامی» کودک ۲ ساله اراکی بود، راستین کودک ۲ ساله اراکی که همراه با پدربزرگ و مادربزرگش در حمله تروریستی چهارم آبان ۱۴۰۱ به حرم مطهر شاهچراغ(ع) مجروح شده بود بارها تحت عمل جراحی قرار گرفت، او پس از مرخصی از بیمارستان نیز زیر سایه پر مهر رییس جمهور لبریز محبت شد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه ۲۱ مهرماه در ادامه برنامه‌های سفر دولت مردمی به استان فارس، با جمعی از خانواده‌های شهدا و جانبازان حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) دیدار و گفتگو داشت و راستین به عنوان کوچکترین جانباز این حادثه نیز در آن زمان در دیدار با رییس جمهور مورد تفقد ایشان قرار گرفت.

آیت‌الله ابراهیم رییسی در آن دیدار راستین را در آغوش گرفت، او را بوسید و با این کودک صمیمانه‌ گفت‌وگو کرد دیداری که باعث شد در آن، محبت رییس دولت سیزدهم در ذهن کودک ۳ساله همچنان باقی بماند به گونه‌ای که او پس از حادثه بالگرد رییس جمهور و شهادت آیت‌الله رییسی همراه با پدر و مادرش برای شرکت در مراسم تشییع آیت‌الله و وداع با شهید جمهور به مشهد سفر کرد و با حضور در حرم مطهر امام رضا از خاطرات به یاد مانداش در آغوش رئیس جمهور یاد کرد و گفت که من برای خداحافظی با رئیس جمهور به مشهد آمده ام .

مرهم رییس جمهور بر زخم‌های نوجوان صفاشهری

محمدطاها آرمند هم از دیگر نوجوانانی بود که از برکت محبت رییس دولت سیزدهم دور نماند؛ این نوجوان فداکار صفاشهری در یک حادثه آتش‌سوزی در سال ۱۳۹۹ وقتی همراه چهار کودک دیگر در یک خودرو ون بودند، دچار سوختگی شدید شد، او در پی وقوع این حادثه توانست جان چهار کودک را نجات دهد اما خودش از ناحیه سر، صورت و دست آسیب بسیاری دید.

این نوجوان فداکار و خانواده‌اش در طول این مدت پیگیری‌های بسیاری برای رسیدگی به وضعیت و پیشبرد مراحل درمانش داشتند اما این درخواست‌ها هیچ‌گاه آن طور که باید به نتیجه نرسید تا اینکه در دومین سفر آیت الله رئیسی به استان فارس که ۲۰ مهر ماه سال ۱۴۰۲ انجام شد، تصمیم گرفت درخواست‌هایش را با رئیس جمهور درمیان بگذارد.

محمد طاها در جریان سفر دوم هیأت دولت به فارس در مهرماه ۱۴۰۲ موفق به دیدار با همراهان آیت‌الله ابراهیم رییسی و مطرح کردن درخواست‌هایش شد، درخواست‌هایی که به آن جامه عمل پوشانده شد.

بدین ترتیب تدابیر لازم برای رسیدگی به مطالبه این نوجوان فداکار اتخاذ شد و در فاصله کمتر از یک ماه پس از دستور رئیس جمهور جهت پیگیری وضعیت درمان این قهرمان ملی، او به همراه خانواده‌اش راهی تهران شدند.

پس از مستقر شدن آنها در تهران، نخستین مرحله از درمان محمد طاها در یکی از تخصصی‌ترین مراکز درمان سوختگی و زیر نظر کادری مجرب از پزشکان با انجام مرحله اولیه لیزردرمانی آغاز شد.

این اقدام امید تازه‌ای را برای بهبود در دل این نوجوان صفاشهری و خانواده‌اش زنده کرد اما اتفاقی تلخ باعث شد که شور و نشاط کودکانه او رنگ ببازد.

هنوز مدت زمان زیادی از آغاز مراحل درمان محمد طاها نگذشته بود که او و خانواده‌اش با شنیدن خبر غیرمنتظره حادثه سقوط بالگرد و شهادت ناباورانه رئیس‌جمهور در شوک عمیقی فرو رفتند، خبری که محمد طاها را سیاه‌پوش کرد و او را در غم و اندوه عظیمی به سوگ نشاند.