به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا سلاحی مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با مصرف مرسوم و منطبق با الگوی مصرف متعادل هزینه برق مصرفی خانوار تغییری نخواهد داشت و کما فی السابق کم تاثیر در هزینههای خانوار است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز ضمن تاکید بر ضرورت تعرفهگذاری پلکانی با هدف رعایت عدالت در توزیع یارانههای انرژی، این روش را از مناسبترین رویکردهای تعرفهگذاری برق با هدف مدیریت مصرف برق در بخش خانگی توصیف کرد و گفت: بر اساس ماده ٦ قانون مانع زدایی، تخصیص یارانه به مصارف بالاتر از الگو ممنوع بوده و تعرفه برق مشترکان خانگی با مصرف بالاتر از الگوی مصوب برای میزان مصارف کمتر از الگو، مازاد بر الگو تا ۱.۵ برابر، مازاد بر الگو تا ۲.۵برابر و میزان مصارف بیش از ۲.۵ برابر به ترتیب با ضرایب ۰.۵، ۱.۵، ۲.۵ و ۵ برابر هزینه تأمین برق محاسبه و دریافت می شود.
سلاحی یادآور شد :این طرح مزایای متعددی دارد از جمله اینکه دیگر مانند گذشته هزینه مصرف اسراف گرایانه درصد محدودی از مشترکین از محل یارانه عمومی متعلق به کل جامعه پرداخت نمیشود و دوم اینکه صرفهجویی حاصل از این روش به بخشهای مولد جامعه و صنایع تخصیص مییابد که موجب رونق و شکوفایی اقتصادی میشود.
او با اشاره به اینکه طرح مدیریت مصرف انرژی در سایر بخشها به اشکال مختلف اجرا میشود، گفت: در بخش کشاورزی براساس مصوبه هیات وزیران، برق مشترکان کشاورزی که پنج ساعت در طرحهای مدیریت مصرف مشارکت کنند، رایگان خواهد بود و افزون بر این در صورتی که کشاورزان ٨٠ درصد دیماند مصرفی خود را که معادل ١٥ درصد از مصرف روزانه آنهاست، از نیروگاههای تجدیدپذیر تأمین کنند، از برنامههای مدیریت مصرف معاف خواهند شد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز عنوان کرد: اگر کشاورزان بیش از پنج ساعت نیز در طرحهای مدیریت بار مشارکت داشته باشند، تا چهار برابر هزینههای تأمین برق از پاداشهای صنعت برق برخوردار خواهند شد.
وی اضافه کرد: در واقع مشترکان کشاورزی این فرصت را دارند که با بهینهسازی فناوری مورد استفاده در موتورهای پمپاژ آب و استفاده از تجدیدپدیرها از این پاداشها بهره مند شوند.