خواف- ایرنا- نماینده تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی فساد ستیزی،‌ ولایتمداری و ساده زیستی را از خصوصیت‌های مهم شهید آیت الله رئیسی ذکر کرد و گفت:‌ این مساله در همه ابعاد شخصیتی و اقدام‌های وی متجلی شده بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا محسن زنگنه روز شنبه در یادواره شهدای خدمت در خواف افزود:‌ شفاف سازی بودجه ها،‌ پیگیری مستمر برای حذف امضاهای طلایی و روان سازی صدور مجوزها در وزارتخانه ها،‌ ادارات و سازمانها و شرکتهای دولتی از دستاوردهای مهم خدمات فساد ستیزانه شهید آیت الله رئیسی به شمار می رود.

وی ادامه داد:‌ شهید آیت الله رئیسی برای مبارزه با فساد اقتصادی عزمی جدی داشت و ۲۵۰ هزار حساب متعلق به شرکتها و سازمانهای دولتی با دستور شهید رئیسی بسته شد.

نماینده تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ شهید آیت الله رئیسی زمانی که متوجه می شد که مسوولی کارآیی لازم ندارد سریع وی را تغییر می داد

زنگنه افزود:‌ افزایش میزان حقوق دولتی معادن از ۵۰ هزار میلیارد ریال به ۵۵۰ هزار میلیارد ریال، افزایش میزان بودجه یارانه ها از چهار هزار میلیارد ریال به هشت هزار میلیارد ریال و افزایش یارانه پرداختی به خانوار ها از ۴۵۰ هزار ریال به سه تا چهار میلیون و ۵۰۰ هزار ریال از دیگر اقدامات مهم شهید آیت الله رئیسی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون به شمار می رود.

وی تواضع و دغدغه مندی نسبت به رفع مسائل و مشکلات مردم و پیگیری مستمر برای رفع این تنگناها تا رسیدن به نتیجه را دیگر خصوصیتهای مهم شهید آیت الله رئیسی برشمرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:‌شهید آیت الله رئیسی در زمان تصدی تولیت آستان قدس رضوی با وجودی که ساختمان و امکانات بهتری برای وی وجود داشت در یک واحد آپارتمان ۹۰ متری و بدون هیچ گونه تجملات و با ساده زیستی زندگی کرد و این ساده زیستی در همه زندگی وی مشهود بود.

بالگرد حامل آیت الله سید ابراهیم رییسی خادم‌الرضا (ع)، هشتمین رییس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعه‌سی»، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و ایشان به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی بن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

آیت الله سیّد ابراهیم رییس‌الساداتی معروف به رئیسی ۶۴ ساله هشتمین رییس‌جمهور ایران بود.

وی متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ شهر مقدس مشهد بود و مسوولیت‌هایی چون ریاست قوه قضاییه و معاونت اول این قوه، دادستانی کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نایب رئیسی مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی را در کارنامه داشت.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.