قزوین - ایرنا - رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین گفت: ارتقای کمی و کیفی محصولات کشاورزی با هدف تامین امنیت و سلامت غذایی جامعه در اولویت قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهرزاد محصص مستشاری روز یکشنبه در دیدار با رییس و کارکنان خبرگزاری جمهوری اسلامی استان قزوین اظهار کرد: امنیت غذایی و ارتقا کمی و کیفی محصولات کشاورزی به ویژه پسته، انگور، زیتون و گندم مورد تاکید مرکز تحقیقات کشاورزی قرار دارد.

وی عمده چالش موجود در روند تحقیقات و آموزش را مشکلات تعاملی بین دستگاه‌ها عنوان کرد و یادآور شد: مرکز تحقیقات، آموزش و کشاورزی سال گذشته توانست برای نخستین مرتبه با برگزاری همایش دانش بنیان تمام بهره برداران و مدیران حوزه بخش کشاورزی را دور یکدیگر جمع کند.

محصص مستشاری تاکید کرد: احداث پردیس کشاورزی و مرکز رشد کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین گویای توانمندی علمی، تجربی و وسعت کشاورزی است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

این مسوول با بیان اینکه ۱۰۰ درصد بذور اصلاحی مورد نیاز کشاورزی استان قزوین از سوی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی تولید می‌شود، یادآور شد: خوشبختانه فعالیت‌های پژوهشی، امور آموزشی و ترویجی برای افزایش نفوذ دانش در بخش کشاورزی با اهتمام ویژه‌ای درحال پیگیری است.

رضا اسدی، رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان قزوین نیز در این دیدار با بیان اهمیت کارهای علمی و دانش بنیان در حوزه تولید مواد غذایی اظهار کرد: مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی می‌تواند به لحاظ دارا بودن ظرفیت‌های فراوان در حوزه تحقیق و پژوهش، بستری را فراهم سازد تا برای تولید غذای با کیفیت و سلامت در استان و همچنین بسترسازی برای رشد و توسعه گروه‌های علمی و نخبه شرایط بیش از پیش مهیا شود.