ساری - ایرنا - با سرمایه گذاری ۴۵۰ میلیارد ریالی دولت و بعد از گذشت یک سال همه مراحل زیرسازی فنی و حرفه ای ورزشگاه هفت تیر بابل در چند لایه انجام و این زمین فوتبال مهیا برای بذرپاشی چمن شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بازسازی چمن ورزشگاه هفت تیر بابل که از خرداد ماه پارسال آغاز شده بود از جمله مصوبات دور اول سفر استانی هیات دولت به مازندران بود که فرایند زیرسازی و زیر ساختی آن در چند مرحله انجام شد و این زمین فوتبال آماده بذرپاشی چمن شد.

بازسازی این ورزشگاه که در کمتر از یک سال با خاک برداری ۴۰ سانتی متری چمن طبیعی قبلی آغاز شد در سه لایه ۲۰ سانتی متری و در مجموع ۶۰ سانتی متری با هفت هزار متر زیرسازی انجام شد.

در روزهای گذشته لوله کشی برای آب پاشی در این چمن و حفر چاه عمیق در کنار ورزشگاه به پایان رسید و بازسازی چمن این زمین فوتبال به روزهای خوش خود رسید.

به گفته مسوولان امر کانالهای زهکشی، نصب عایق های حرفه ای که در زمین فوتبال شمال بی نظیر است، نصب لوله های زهکشی شده، و در نهایت با سنگ ریزه های در ابعاد هشت تا ۱۲ میلی متر شن ریزی انجام گرفت.

لوله کشی آبیاری تحت فشار و دستی در این ورزشگاه انجام شد و از طرف دیگر لوله کشی گرمایش کف زمین فوتبال هم کارش به اتمام رسید.

در ۱۰ روز اخیر لایه شن ریزی روی لوله ها ی گرمایش در این ورزشگاه انجام شد و این زمین فوتبال با پخش کردن خاک پیت ماس که مخصوص کاشت چمن است برای بذر پاشی چمن آماده شد.

پایان خوش

مسوول چمن ورزشگاه هفت تیر بابل در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بعد از یک سال تلاش بی وقفه بازسازی چمن ورزشگاه هفت تیر بابل به روزهای پایانی خود نزدیک شد.

ناصر نگهدار اظهار داشت: بعد از بذرپاشی چمن ورزشگاه هفت تیر بابل و بعد از چند مرحله اصلاح چمن، زمین فوتبال هفت تیر آماده استفاده برای بازی فوتبال خواهد بود.

وی با بیان این که برای بازسازی چمن این ورزشگاه از فناوری و دانش روز استفاده شد، خاطرنشان کرد: در ماه های آینده یک چمن سبز و با کیفیت برای اهالی فوتبال مهیا است.

ورزشگاه هفت تیر هنگام آغاز طرح توسعه فاز نخست چهار هزار صندلی داشت که در این طرح ۲ هزار صندلی به آن اضافه شد تا بتواند فضای بیشتری برای فوتبال دوستان بزرگ ترین شهرستان مازندران فراهم کند.

این طرح طبق گفته مسوولان وقت ۶ میلیارد ریال هزینه داشت که ۲ هزار متر مربع فضا برای نصب صندلی های جدید، اتاق رختکن بازیکنان مهمان و میزبان، اتاق مربی، اتاق داوران و ناظر فدراسیون در ضلع غربی اضافه شد.

براساس برنامه ریزی انجام شده قرار بود طرح توسعه و تجهیز فاز دوم به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ضلع شمالی ورزشگاه اجرایی شود تا بتواند تعداد صندلی های آن را به ۱۰ هزار عدد برساند.

گام دوم در ظاهر به سرانجامی نرسید و به همین دلیل ورزشگاه شهدای هفت تیر بابل که در سال‌های نه چندان دور با بازی تیم های خونه به خونه مازندران و دریای کاسپین روزهای شادی را برای بابلی ها به ارمغان می آورد به علت شرایط نامساعد زمین و فقدان امکانات حداقلی از نظر سازمان لیگ، اجازه برگزاری بازی‌های تیم فوتبال دسته یکی را نداشت.

شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به دیار علویان سفر کرد.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون که علاوه بر بهره برداری چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.