سید اصغر حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: این انس با قرآن باید از سنین پایین و پایه آغاز شود و در کنار نقش خانواده ها، نقش مدرسه و آموزش و پرورش در این حوزه برجسته است.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش یکی از مراکز مهم و اصلی برای تبلیغ و ترویج ارزش های انقلاب اسلامی است و می تواند در گسترش و توسعه فرهنگ قرآنی و آموزهای دینی البته با اتحاذ رویکردهای جدید نقش موثری ایفاء کند.
وی عنوان کرد: ضمن آنکه ترویج قرآن و آموزه های دینی محدود و معطوف به وظایف یک یا دو بخش نیست در حالی که در این زمینه همه باید احساس مسئولیت و ایفای نقش کنند.
وی عنوان کرد: برای گسترش فعالیت های قرآنی در کشور و شهرستان به عزم جدی نیاز است و این امر همکاری همه بخش ها را می طلبد و نسبت به آن اهتمام داشته باشند.
رئیس دارالقرآن شهرستان آستارا با اشاره به منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور که از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی میباشد، توجه به آن و استفاده از رهنمودهای بومی سازی شده این منشور را در برنامه سال جاری و آینده، بهرهمندی همه فعالان قرآنی مؤسسه در راستای وصول به اهداف را مهم خواند.
وی تاکید کرد: نباید قرآن کریم در غربت قرار گیرد و لازمه این امر انس جامعه با قرآن و دستورات آن و بهرهگیری عامه مردم از این کتاب آسمانی و رهنمودهای آن در زندگی با تدبر بیشتر در قرآن می باشد.
حسینی خاطرنشان کرد: دارالقرآن شهرستان آستارا در این راستا تلاش هایی را با توجه به ظرفیت های موجود انجام می دهد چنانکه هم اکنون ۴۲ مرد و ۱۶ زن در رده های سنی مختلف در همه ایام هفته در حال قرآن آموزی هستند و ظرفیت پذیرش جمعیت بیشتری را هم دارد.
وی افزود: در شهرستان آستارا از سال ۱۳۸۷ فعال هستیم اما برای توسعه و تقویت فعالیت ها نیازمند حمایت هستیم.
وی از جمله فعالیت های این مجموعه را در کنار قرآن آموزی و تربیت استاد در این زمینه، برگزاری کرسی های تلاوت قرآن کریم هر هفته در یکی از مساجد شهرستان، برگزاری ختم قرآن در ایام ماه مبارک رمضان، برپایی دعای ندبه و ... عنوان کرد.
شهرستان بندری آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در غربیترین نقطه استان گیلان در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت همجوار با استان اردبیل و جمهوری آذربایجان است؛ این شهرستان سه مرز دریایی، ریلی و بزرگراهی و فضای مناسبی برای تجارت در منطقه دارد.