به گزارش ایرنا، نییر یکشنبه در مصاحبه با سیانان اظهار کرد: مدتهاست که اسرائیل از ورود کمکهای بشردوستانه به غزه جلوگیری میکند و کسانی که بشدت قربانی شدهاند از اعضای حماس نیستند.
وی با بیان اینکه کودکان آسیبپذیر بشدت دچار سوءتغذیه شدهاند، تصریح کرد: به نظر من، کارشکنی در تحویل کمکهای بشردوستانه مصداق نسلکشی است.
به گفته نییر، میزان غذا، آب، دارو و سوختی که اجازه داده است به نوار غزه برسد، «بشدت ناکافی» است. وی به نقل از برنامه جهانی غذا اظهار کرد که قطعی در سرزمینهای فلسطینی جریان دارد.
به نوشته الجزیره، نینیر از فعالان حقوق بشری یهودی است که خانوادهاش زمانی که او فقط ۲ سال داشت از آلمان نازی گریخت و در سال ۱۹۳۹ به آمریکا رفت.
جنایات گسترده رژیم صهیونیستی در نوارغزه با واکنشهای شدید جهانی مواجه شده است. در همین راستا، قاضی «نواف سلام» رئیس دیوان بینالمللی دادگستری جمعه گفت که آفریقای جنوبی از دادگاه در خصوص اتخاذ تدابیر اضافی با توجه به عملیاتهای نظامی در رفح درخواست کرده است.
وی افزود: طبق معاهده منع نسلکُشی، هر گونه عملیاتی در رفح ممکن است به تخریب جزئی یا کلی در این شهر منجر شود و اسرائیل بایستی فورا حملات نظامی به رفح را متوقف کند؛ از دیدگاه ما هر گونه عملیات نظامی در رفح، موجب ویرانی کلی در منطقه خواهد شد.