عنایت پورسالاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشآموزان متقاضی فعالیت های تابستانی می توانند از ۱۰ تا ۳۱ خرداد ماه جاری، با مراجعه به سامانه مای مدیو https://my.medu.ir/ بخش خدمات پرورشی، بخش نورینو نسبت به ثبت نام در کلاس های مورد نظر خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: محور برنامههای اوقات فراغت دانش آموزان این شهرستان مرزی براساس ساحتهای ۶ گانه تعلیم و تربیتی شامل زیبایی شناختی و هنری، زیستی و بدنی، علمی و فناورانه، اجتماعی و سیاسی، اقتصادی و حرفهای و اعتقادی، عبادی و اخلاقی برنامهریزی شده است.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: اردوهای یکروزه دانشآموزی، برنامه عمومی و همگانی ۷*۷، اردوهای راهیان پیشرفت، طرح دانا (شوراهای دانشآموزی)، مسوولیت و سازندگی، پویش ایران فردا، طرح مزرعه تابستانی من، طرح به وقت خدمت، طرح استعدادیابی ماهرانه، پیادهروی و برپایی موکب اربعین ۱۱ کارویژه برنامهریزیشده امسال برای اوقات فراغت دانشآموزان است.
پورسالاری اضافه کرد: این پایگاه های تابستانی با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، استمرار فعالیت های پرورشی سال تحصیلی در طول تابستان، ارتقا سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی، مهارت های فنی حرفه ای و فرهنگی هنری و همچنین فعالیت های ورزشی در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس دایر خواهند شد.
شهرستان مرزی قشم با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۲ هزار و ۷۱۰ دانش آموز (۱۵ هزار و ۸۸۱ دختر و ۱۶ هزار و ۸۲۹ پسر) در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون ۲۴۰ مدرسه و یکهزار و ۲۶۷ کلاس درس دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.