ساری - ایرنا - سرمایه گذاری های دولت سیزدهم در یک سال اخیر برای خرید و نصب پیشرفته ترین دستگاه های پرتو درمانی در بیمارستان شهید رجایی بابلسر، این شهر ساحلی مازندران را به قطب درمان سرطان در کشور تبدیل و سبب شد بسیاری از بیماران استانهای همجوار مازندران برای درمان این بیماری به این خطه از شمال کشور سفر کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دولت سیزدهم در یک سال گذشته با سرمایه گذاری های مهم در خرید تجهیزات پیشرفته برای بیمارستان شهید رجایی بابلسر که یکی از هفت بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل است و درمان بیماران سرطانی در این مرکز انجام می شود بابلسر را به قطب درمان سرطان در شما تبدیل کرد.

برخی از دستگاه های درمان سرطان در بیمارستان شهید رجایی بابلسر بیش از ۲۰ سال در این مرکز به بیماران خدمات ارائه کرد و بروزرسانی و خرید تجهیزات جدید یکی از ضرورت های مهم این مرکز درمانی بود.

با توجه به حجم بالای حضور بیماران در مرکز پرتو درمانی بابلسر که از استانهای شمالی و حتی استانهای دیگر برای درمان سرطان به بیمارستان شهید رجایی مراجعه می کنند خرید تجهیزات جدید یکی از مطالبه چند ساله بیماران بود.

دولت سیزدهم پارسال با خرید ۲ دستگاه پیشرفته درمان سرطان نقش مهمی در ارتقای زیرساخت بیمارستان شهید رجایی بابلسر برای درمان سرطان ایفا کرد.

اواخر آبان ماه سال گذشته دستگاه "سیمولاتور" در راستای سیاست های دولت خدمتگزار و به جهت عدالت در دسترسی به خدمات تشخیصی و درمانی و نیز کاهش پرداخت از جیب مردم، برای اولین بار در شمال کشور به منظور شبیه سازی درمان بیماران سرطانی در بیمارستان شهید رجایی بابلسر توسط دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل انجام شد.

این دستگاه "۲۰ اسلایس ساخت کمپانی زیمنس" بوده که مجهز به لیزرهای پیشرفته به منظور افزایش دقت و سهولت شبیه سازی درمان است.

هزینه این دستگاه در بازار آزاد حدود ۳۰۰ میلیارد ریال است که دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل توسط هیات امنا، ارز آن را تهیه و نصب کرد. علاوه بر این، مبلغ ۶۵ میلیارد ریال جهت راه‌اندازی بخش و خرید تجهیزات جانبی این دستگاه هزینه شده است.

در اواخر بهمن ماه سال گذشته یکی دیگر از پیشرفته ترین دستگاه درمان سرطان دنیا، دستگاه مولتی انرژی یکی از مجهزترین و بهترین دستگاه های رادیوتراپی دنیا است که ارزشی بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال دارد که با هزینه وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی بابل تخصیص پیدا کرد و تحویل بیمارستان شهید رجایی بابلسر شد.

با نصب و راه اندازی این دستگاه که نقطه زن هم است قدرتمند، درمان ها دقیق تر، با عوارض کمتر و کارآیی بیشتر به بیماران ارائه می‌شود.

درمان بیش از ۱۳ هزار بیمار

در این پیوند رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در یک سال گذشته ۱۳ هزار و ۳۴۸ بیمار به مرکز پرتو درمانی دربیمارستان شهید رجایی بابلسر مراجعه کردند.

سید علی مظفرپور ادامه داد: ۶۰ درصد بیماران بستری و در حال درمان بیمارستان شهید رجایی بابلسر غیر بومی و از استانهای شمالی و سمنان هستند که به این مرکز مراجعه کردنند.

وی افزود: با توجه به اینکه استان سمنان مرکز پرتو درمانی ندارد بسیاری از بیماران این استان هم برای درمان سرطان به بابلسر مراجعه می کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: در دولت سیزدهم به این مرکز توجه ویژه شده و پیشرفته ترین دستگاه ها تشخیص و درمان سرطان در این مرکز راه اندازی شد.

مظفرپور گفت: خرید و راه اندازی اولین و تنها دستگاه سی تی سیمولاتور شمال کشور، به منظور شبیه سازی درمان بیماران سرطانی اواخر آبان ماه سال گذشته در بیمارستان شهید رجایی بابلسر انجام شد.

وی افزود: هزینه این دستگاه در بازار آزاد حدود ۳۰۰ میلیارد ریال است که دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل با حمایت دولت توسط هیات امنای ارزی آن را تهیه و نصب کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: اواخر بهمن ماه سال گذشته دستگاه مولتی انرژی یکی از مجهزترین و بهترین دستگاه های رادیوتراپی دنیا که ارزش آن بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است با هزینه وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی بابل تخصیص پیدا کرد و تحویل بیمارستان شهید رجایی بابلسر شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: بیمارستان شهید رجایی بابلسر با توجه به قدمت آن به ساخت فضایی جدید و مجهز نیاز داشت، که عملیات اجرایی ساختمان جدید این بیمارستان نیز با ظرفیت ۲۸۵ تخت در حال ساخت است.

به گزارش ایرنا، بیمارستان شهید رجائی بابلسر در حال حاضر ۴۰ تخت دارد و حدود ۶۰ درصد بیماران مراجعه کننده به این مرکز غیر بومی و از دیگر استان‌ها هستند.

دولت سیزدهم بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی بابل سرمایه‌گذاری کرده است. از مجموع ۲۹ طرح نیمه‌تمام این دانشگاه که در مجموع ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع مساحت دارد، ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی است.

تکمیل ساختمان بیمارستان فوق تخصصی اطفال شمال کشور، تکمیل ساختمان تنها مرکز تک‌تخصصی دولتی نازایی شمال کشور، تکمیل ساختمان مرکز دیالیز، تکمیل چند دانشکده اعم از دندانپزشکی و طب سنتی و همچنین سالن‌های ورزشی و سالن نمایشگاه بخشی از طرح‌های در حال تکمیل است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد، سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را پذیرفت و به عنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور فعالیتش آغاز شد. این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت و پرستاری و مامایی است و پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.

در حال حاضر این دانشگاه علوم پزشکی بیش از چهار هزار و ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیئت علمی دارد. ۲۴ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

مازندران دارای ۲ دانشگاه علوم پزشکی مستقل به نام‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران به مرکزیت ساری و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.

شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به دیار علویان سفر کرد.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون که علاوه بر بهره برداری چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.