به گزارش ایرنا، ابراهیم سعدینی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از معادن استان، میزان ذخایر معدنی هرمزگان را یک میلیون و ۶۰۷ هزار تن عنوان کرد و افزود: طبق آخرین برآوردهای انجام شده، انواع مواد معدنی اثبات شده در شهرستانهای مختلف استان وجود دارد و محوطههای معدنی زیادی نیز وجود دارد که باید کار اکتشاف در آنها انجام شود.
وی بیان کرد: یکی از سیاستهای جدی در استان هرمزگان جلوگیری از خام فروشی و ایجاد زنجیره تولید و فراوری موادمختلف است که در این خصوص اقدامات خوبی نیز در این زمینه انجام شده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهار کرد: با اکتشافات انجام شده، هرمزگان در آینده نزدیک به استان معدنی تبدیل میشود؛ بهطوری که بخشی از معادن در استان قرار گرفته است اما از این معادن بهرهوری لازم انجام نمیشود که در این زمینه باید همه مسئولان مرتبط با همکاری بهتر برای رسیدن به توسعه اقتصادی معادن تلاش کنند.
استان هرمزگان دارای ۲۰ نوع ماده معدنی و ۳۰۰ معدن فعال با احتساب معادن شن و ماسه رودخانهای است که این منطقه مستعد معدنی در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و در نتیجه صادرات مواد معدنی فرآوری شده به خارج از کشور نقش تعیین کنندهای دارد.
سنگ آهن، سنگ گچ، سنگ نمک، دولومیت، کرومیت، منگنز، مارن، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ چینی، مرمریت، سنگ تزئینی و مخلوط کوهی از معدنهای فعال و غنی این استان اقتصادی به شمار میروند.