مسعود بیات منش روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: حدود پنجاه درصد هزینه تمامشده مسکنهای نهضت ملی از تسهیلات بانکی تأمین خواهد شد و مابقی بر عهده متقاضی است.
وی با بیان اینکه ۶.۵ درصد از جمعیت کشور متعلق به خوزستان است، افزود: سهم استان از طرح نهضت ملی مسکن، ۲۸۰ هزار واحد بوده که باید در قالب مسکن حمایتی، خودمالکی، بافت فرسوده و مسکن روستایی در طول چهار سال (تا سال ۱۴۰۴) ساخته شود.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد از سهم استان در طرح نهضت ملی مربوط به مسکن حمایتی است، گفت: در طرح حمایتی، دولت زمین لازم را به صورت رایگان و اجاره ۹۹ ساله در اختیار قرار میدهد.
وی در ادامه به بافت فرسوده استان اشاره کرد و افزود: حوزه بازآفرینی شهری خوزستان نسبت به کشور نیازمند کار و انسجام بخشی بیشتری است تا بتوان شاهد وضعیت مطلوبی در این خصوص بود.
بیات منش گفت: برای انجام کار اساسی در حوزه بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری در خوزستان، نیازمند حمایتهای ویژهای هستیم اگرچه بسته های تشویقی خوبی به شهرداران ابلاغ شده و انتظار داریم که در بحث خدمات رسانی همکاری بیشتری داشته باشند.
وی افزود: سهم استان در بخش بافت فرسوده، ۴۲ هزار واحد بوده که با ارائه بسته های تشویقی در سال ۱۴۰۲، تاکنون ۷۲ درصد میانگین کشور در استان محقق شده است.
بر اساس این گزارش طرح نهضت ملی مسکن از سال ۱۴۰۰ در دولت سیزدهم اجرا شد که از سهم ۲۸۰ هزار واحدی خوزستان، ۴۰ هزار واحد باید در شهرهای جدید جانمایی شود همچنین ۷۶ هزار واحد از سهمیه استان مربوط به مسکن روستایی است.