مجید الهیاری روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا ۱۲ نشست علمی و پژوهشی با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان برگزار شده است.
وی با اشاره به اقدامات کمنظیر در امور پژوهشی و فناوری این شرکت در سال ۱۴۰۲، اظهارکرد: پارسال هشت جلسه شورای پژوهش، فناوری و تجاریسازی و کمیته بررسی پایاننامه های تحصیلات تکمیلی در این شرکت با بیش از ۲۰۰ نفر ساعت برگزار شده است.
الهیاری تاکید کرد: حفظ و صیانت از تاسیسات گاز در برابر فرونشست زمین، پیشگیری از سرقت و دستکاری در تجهیزات گاز و راهکارهای ترمیم بهسازی و پیشگیری از شبکههای فرسوده گاز از مهمترین مواردی است که تحقیقات پژوهشی بر روی آن صورت گرفته است.
وی تصمیمگیری برای حفاظت از تاسیسات گاز و افزایش تابآوری در برابر خطر سیل و زلزله، دادهکاوی بر روی دادههای موجود در سیستمهای اطلاعاتی مرتبط با نگهداری و تعمیرات با استفاده از برنامهریزیهای مناسب برای نگهداری و کنترل بهینه تاسیسات، تجهیزات و شبکههای گاز را از جمله طرحها و پیشنهادهای پژوهشی مختلفی بررسی در این جلسات برشمرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه بیش از ۱۲ مورد برگزاری فراخوان و نشستهای علمی با دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان نیز انجام شده، تصریح کرد: این فراخوانها منجر به انعقاد سه قرارداد پژوهشی و تداوم همکاری در قالب تفاهمنامهها شده است.
به گزارش ایرنا، استان همدان ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز دارد و ۱۰۰ درصد جمعیت خانوار شهری و ۹۹.۸ درصد خانوار روستایی استان از گاز طبیعی بهرهمند هستند.