تهران- ایرنا- مشاور رئیس سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام کرد: بیش از ۲۷ هزار نفر در روزهای ۶ و ۷ خرداد نسبت به «ثبت نام با تاخیر» در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ اقدام کردند.

علیرضا کریمیان امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا افزود: در حالیکه تعداد داوطلبان شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در پایان نام‌نویسی روزهای ۲۹ و ۳۰ فروردین در نهایت به بیش از ۹۵۶ هزار نفر رسیده بود در مهلت داده شده طی روزهای ۶ و ۷ خرداد نیز ۲۷ هزار نفر برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند و در مجموع تعداد ثبت‌نام کنندگان در این آزمون به بیش از ۹۸۳ هزار نفر رسید.

سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، اول خرداد گذشته در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ به دلیل همزمانی با برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری دوره چهاردهم به تعویق افتاد و به جای روزهای ۷ و ۸ تیر روزهای ۲۱ و ۲۲ تیر برگزار می‌شود.

همچنین این سازمان اعلام کرد: با توجه به تعویق زمان برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری به ۲۱ و ۲۲ تیر ۱۴۰۳ و درخواست داوطلبانی‌ که تا تاریخ تعیین شده موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده که جاماندگان روزهای ۶ و ۷ خرداد جاری امکان نام‌نویسی در این آزمون را داشته باشد.

مهلت نام‌نویسی در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، از هفتم تا دوازدهم فروردین بود که در ادامه تا پنجشنبه (شانزدهم فررودین) تمدید شد. همچنین یکبار دیگر روزهای ۲۹ و ۳۰ فروردین به جاماندگان نام‌نویسی در این آزمون مهلت داده شد تا نام‌نویسی کنند.

به گزارش ایرنا، در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است و میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی - واحدی/ ترمی - واحدی در این گروه‌ها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی - واحدی/ترمی - واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۵۰ درصد بوده و همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد است.

وی درباره داوطلبانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند، عنوان کرد: این دسته از داوطلبان اعم از دانش‌آموزان و فارغ‌التحصیلان شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش در تمام نظام‌های آموزش و پرورش و طلاب حوزه‌های علمیه باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی بر اساس برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند. دروس عمومی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ همچون آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ صرفاً از طریق سوابق تحصیلی اعمال می‌شود.