سرهنگ جواد ملک لو روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه این تعداد مدرسه در سه سال باید نوسازی و بهسازی شوند، یادآور شد: اعتبار لازم برای اجرای این طرح های مدرسه ای معادل ۱۵ هزار میلیارد ریال است که اگر در موعد مقرر و طبق تفاهم به مجموعه قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی تزریق شود، با توجه به امکانات و نیروی انسانی موجود، شاید در فاصله زماین کوتاه تری نیز این طرح ها به اتمام رسیده و تحویل اداره کل نوسازی مدارس شود.
وی یکی از اولویت های کاری قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه عاشورا را توجه به رفع نیازهای اولیه نقاط دورافتاده و محروم آذربایجان شرقی اعلام و اظهار کرد: بر همین مبنا شناسایی مدارس در معرض آسیب در دستور کار قرار گرفت تا با بهره مندی از گروه های جهادی در این عرصه وارد میدان عمل شویم.
وی ادامه داد: قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه عاشورا با تمام توان و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری خود برای زدودن چهره فقر و محرومیت تلاش می کند و در این راستا گروه های جهادی در قالب بسیج اقشار در طول سال به مناطق مختلف استان اعزام شده و طرح های عمرانی، آبادانی و خدماتی را با همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی عملیات می کنند که یکی از مهمترین این عرصه ها نوسازی مدارس است.
ملک لو فعالیت تعداد ۱۲ کارگروه با محوریت محرومیت زدایی در آذربایجان شرقی را از جمله اقدامات مهم قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی برشمرد و یادآور شد: تمام طرح های در دست اجرای این مجموعه در قالب تفاهم نامه با دستگاه و سازمان های اجرایی و خدماتی به انجام می رسد.
وی یکی از مهمترین و جدیدترین طرح های در دست اجرای قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه عاشورا را بازسازی و نوسازی سکونتگاه های غیر رسمی اعلام و اضافه کرد: این طرح ها برای ایمن سازی مسکن در نقاط حاشیه شهرهای تبریز، مراغه، میانه و سراب اجرا می شود.
ملک لو گفت: در سالجاری در ۲ محله کلانشهر تبریز ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی در قالب تفاهم نامه چند جانبه بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی و شهرداری ها اجرا می شود.