به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حاجیان روز چهارشنبه در مراسم افتتاح این پروژهها افزود: نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۵۵۰ کیلو وات، مخزن ذخیره آب با گنجایش ۵۵ هزار مترمکعب، شبکه جمعآوری و استحصال آبهای سطحی، هوشمندسازی آبیاری فضای سبز به مساحت ۵۰ هکتار، مرکز نظارت و کنترل هوشمند و جایگاه سوخت، این پروژهها را شامل میشود.
وی اضافه کرد: نقشه گردشگری مذهبی با محوریت باغ رضوان، ۱۴ عنوان کتاب، تولید فایل صوتی و محصولات فرهنگی با محوریت جهان آخرت برای ردههای مختلف سنی، بخشی از اقدامات اخیر ما در حوزه فرهنگی است.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان اظهار داشت: فراگیری طرحهای مرتبط محیط زیست و مدیریت مصرف انرژی و پدافند غیرعامل از یکسو و گسترش اقدامات فرهنگی از سوی دیگر، در زمره رویکردهای ما به شمار میرود.
عضو مجلس خبرگان رهبری و امامجمعه موقت اصفهان نیز در این مراسم گفت: روند اقدامات انجام شده در باغ رضوان قابل توجه است و چنانچه در آرامستان «تخت فولاد» نیز چنین فعالیتهای انجام گرفته بود، از ظرفیت آن بیشتر بهره میبردیم.
آیتالله سید ابوالحسن مهدوی خاطرنشان کرد: تدوین کتاب با موضوع افراد بزرگ دفن شده در تخت فولاد بویژه افرادی که خدمت امام زمان(عج) مشرف شدهاند، ضروریست و باید به این مهم بیشتر توجه شود.
رییس کمیسیون هوشمندسازی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: به تقریب هر سال بالغ بر هشت میلیون نفر در باغ رضوان حضور می یابند.
ابوالفضل قربانی ادامه داد: احداث باغ رضوان از اقدامات مناسب پس از انقلاب بود و تاکنون نقش خود را بخوبی ایفا کرده است.
به گزارش ایرنا، آرامستان باغ رضوان با مساحت بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ هکتار، اول اردیبهشت سال ۶۳ در شرق اصفهان تاسیس شد و حفظ و نگهداری «تخته فولاد» بعنوان یکی از اصلیترین قبرستانهای قدیمی و ارزشمند تاریخ اسلام، دلیل اصلی احداث آن بود.