تهران- ایرنا- آیین بزرگداشت شهدای خدمت با حضور بانوان نهاد ریاست جمهوری، همسران شهدای خدمت و مدیران کل بانوان استان‌ها در مسجد سلمان نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، آیین بزرگداشت شهدای خدمت، به دعوت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با حضور خانواده و همسران شهدای خدمت، همسران وزرا، همسران معاونان ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مشاوران و مدیران کل بانوان استان ها امروز چهارشنبه - ۹ خردادماه - در مسجد سلمان نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

در این آیین که با حضور انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، همسر شهید حسین امیر عبداللهیان و همسر و دختران شهید موسوی برگزار شد؛ جمعی از همسران وزرا و کارکنان زن شاغل در نهاد ریاست جمهوری حضور داشتند.

فریبا علاسوند استاد حوزه و دانشگاه در این آیین با اشاره به مقام شهدا اظهار داشت: تنها کسانی حاضرند دوباره به دنیا برگردند که طعم و تجربه شهادت را داشته اند و چشیدن دوباره این لذت موجب می شود، بخواهند دوباره به دنیا برگردند.

وی خطاب به خانواده های شهدای این سانحه، به جمله ای از حضرت زینب سلام الله اشاره کرد و اظهار داشت: پاسخ زینب کبری (س) به عبیدالله ابن زیاد که قصد داشت واقعه عاشورا را به خدا نسبت دهد، این بود که «ما رأیت الا جمیلا» و این جمله جمله ای ماندگار در تاریخ شد.

این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: عبیدالله ابن زیاد قصد داشت همه قطعه قطعه کردن، سختی ها و شدائد که هیچ‌کدام زیبا نیست و فعل بشر است و قباحت و خباثت محض است را به خداوند نسبت دهد، اما حضرت زینب (س) با بیان جمله «ما رأیت الا جمیلا» صنع خداوند را توصیف کردند.

علاسوند افزود: کسانی‌که در مسیر پاکی هستند، از شهادت هراسی ندارند و لذت آن را می چشند؛ چیزی که دنیا را پای غزه آورده است، این است که مسلمانان غزه، اعم از کودک و پیر و جوان از مرگ هراسی ندارند، چون باور به حیات پس از مرگ دارند.

وی با بیان اینکه شهید دایما در حال تبادل با این عالم است و برای همین است که ملتی که دائما شهید می‌دهد، زنده است، گفت: شهید یک نظر می کند به این عالم و بر این عالم حیات می افشاند، شهدا حلقه وصل مومنین و خداوند هستند و جامعه ای که بر خون تپیده شهدا تکیه زده باید امیدوارانه‌تر جلو برود.

استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تشییع پر شور شهدای خدمت ادامه داد: مردم محو مقام اینها ندند، چرا که انسان بعد از شهادت لباس های دنیا را می گذارد و می رود، نه مدال‌ها، نه افتخارات و نه هیچ چیز دیگری با آنها نیست، مردم برای آن اتفاق نیست که متاثرند، این اثر اخلاق است که وقتی یک انسان به عنوان کانونی از شجاعت و اخلاق می رود، قلب مردم احساس سنگینی می کند.

وی با بیان اینکه شجاعت، محبت و عشق عمیق به اهل بیت علیهم السلام محبوبیت می آورد، تصریح کرد: مسیر روشن است به شرط آنکه ما شجاعت ها، صداقت ها را ملاک زندگی قرار دهیم و اگر کسی دنبال محبوبیت ها باشد، همان محبوبت ها او را حذف می‌کند.

به گزارش ایرنا، بالگرد حامل آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد.

در این حادثه رئیس جمهور و همه همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا(ع) به مقام رفیع شهادت نایل شدند.