سنندج-ایرنا- سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سنندج گفت: یک واحد رستوران بین‌راهی متخلف به‌دلیل گران‌فروشی و عدم رعایت موازین بهداشتی در این شهرستان شناسایی و پلمب شد.

به‌گزارش ایرنا، سیروان صنوبری روز پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: پس از بازدید مستمر از تاسیسات گردشگری شهرستان برای بررسی نحوه ارائه خدمات به گردشگران و مسافران، یک واحد اقامتی به دلیل گران‌فروشی و عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمب و از ادامه فعالیت آن‌ جلوگیری شد.

وی با بیان اینکه نظارت بر تاسیسات گردشگری و واحدهای پذیرایی سنندج به‌صورت مستمر و با جدیت ادامه دارد، افزود: بی شک با موارد تخلف در واحدها برابر قانون برخورد می‌شود.

سرپرست اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سنندج گفت: از همشهریان درخواست می شود در صورت حضور مهمان یا مسافر در شهرستان، ضمن هدایت و راهنمایی آنان به مراکز اقامتی رسمی از قبیل هتل‌ها و مهمانپذیرها، هر گونه تخلف را در صورت مشاهده به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سنندج اطلاع دهند.