به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، آیین اختتامیه دوازدهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران امروز (پنجشنبه) با حضور سپهر خلجی رییس شورای اطلاع رسانی دولت، حسن فارسی معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی، عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، علیرضا کلانترمهرجردی معاون فرهنگی، علی منتظری رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی و مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ این نهاد و برخی مدیران و روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی و همچنین تیمهای راه یافته به مراحل نهایی این دوره از مسابقات در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار شد.
پس از داوری مناظره نیمهنهایی و فینال، آیین اختتامیه دوازدهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویی با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی کشورمان و پخش کلیپی در خصوص شهدای خدمت آغاز شد.
امروز و در روز پایانی این دوره از مسابقات در مرحله ردهبندی دو گروه سره (موافق) از دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه گمنام (مخالف) از دانشگاه تهران با گذاره «اُفت کیفیت تشکلهای دانشجویی، معلول نگاه امنیتی به دانشگاه است» با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در ادامه این رقابت ها، مناظره نهایی بین دو گروه سخن (موافق) از دانشگاه تهران و گروه طلوع (مخالف) از همدان با گذاره «دوگانه اصلاحطلب ـ اصولگرا در سیاست ایران به دوگانه معتدل ـ رادیکال تبدیل شده است» برگزار شد. مناظره نهایی این رقابت ها بین محمدامین عامری، محمدامین کشاورزحداد، فاطمه حسننژاد و مرضیه سیفی از دانشگاه تهران به عنوان گروه سخن و حسین امامعلیزاده، دانیال موحد، صدرالدین فقیه، و مسعود سامیان از همدان به عنوان گروه طلوع برگزار شد.
ترکیب گروه داوری این دوره از مسابقات مناظرات دانشجویان ایران متشکل از صدیقه ببران، علی منتظری، علی مرشدیزاد، حسن فارسی بود.
همچنین لیلا سنگی رئیسالساداتی و حسین میرزایی نیز داوران نکتهیاب این دوره از رقابت ها بودند و پس از شنیدن استدلالهای دو گروه موافق و مخالف گزاره فوق سوالهای خود را مطرح و در کنار داوران دانشجو به داوری پرداختند.
برترین های دوازدهمین مسابقات مناظرات دانشجویی ایران
در بخش پایانی دوازدهمین مسابقات مناظرات دانشجویی ایران گروه «سخن» به عنوان قهرمان این رقابت ها، تندیس خواجه نصیرالدین طوسی را همراه با جوایز نقدی دریافت کرد.
همچنین گروه «طلوع» به عنوان نایب قهرمان، گروه «گمنام» به عنوان گروه سوم و گروه «سره» به عنوان گروه چهارم این دوره از مسابقات معرفی شدند.
دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران از آبانماه سال ۱۴۰۲ و با رقابت نزدیک به ۹۰۰ گروه دانشجویی در سراسر کشور آغاز شد.
پس از برگزاری مسابقات در سطح دانشگاهی و استانی، با رقابت ۶۴ گروه دانشجویی چهار نفره در مرحله کشوری ادامه یافت.
این مرحله از رقابت ها از شنبه ۵ خردادماه تا ۱۰ خرداد در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار شد.
تقدیر از واحدهای جهاد دانشگاهی موثر در ارتقای سطح مسابقات، دبیران اجرایی برتر، شایستگان تقدیر در بخش های اخلاق و همچنین سخنران برتر و تیم های برتر و رونمایی از پوستر اولین دوره مسابقات بینالمللی مناظره از دیگر بخش های این آیین بود.