به گزارش ایرنا، یکی از رویکردهای مهم دولت سیزدهم رسیدگی به مسائل و مشکلات مناطق محروم است که این رویکرد در شهرستان ها و مناطق محروم استان کرمان نیز همانند سایر مناطق کشور پیگیری شده به طوری که از زمان استقرار این دولت تاکنون اقدامات بسیار خوبی در این مناطق انجام شده است.
راور که در ۱۳۰ کیلومتری شمال شرق مرکز کرمان قرار گرفته به عنوان یکی از شهرستان های این استان است که به دلیل قرار گرفتن در مسیر زائران حضرت امام رضا (ع) از روزگاران قدیم از جایگاه و شرایط خاصی بهرهمند بوده و به طور قطع نیازمند ارتقا در بخش های مختلف است.
فرماندار راور: ۲۵ درصد صدور مجوز اصناف این شهرستان در دولت سیزدهم رشد داشت
فرماندار راور در تبیین اقدامات دولت سیزدهم در این شهرستان گفت: صدور مجوز در حوزه اصناف بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد داشته که یکی از مهمترین دلایل آن تسهیل صدور مجوزها در این دولت است.
رضا عباسی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حوزه صنعت، معدن و تجارت در دولت سیزدهم نیز ۴۸۶ مجوز صنفی که ۲۵۸ مجوز مربوط به واحدهای توزیعی، ۸۶ مجوز مربوط به تولیدی، ۱۰۴ مجوز مربوط به خدمات فنی و ۳۸ مجوز مربوط به واحدهای خدماتی بوده در شهرستان راور صادر شده است.
وی بیان کرد: تعداد ۶ فقره مجوز تاسیس با پیش بینی سرمایهگذاری بیش از ۹ میلیون ریال و ۴۹۸ اشتغال برای واحدهای صنعتی در این دولت در شهرستان راور صادر شده است.
فرماندار راور بیان کرد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان اقدامات متعددی نظیر فعال شدن واحدهای صنعتی و معدنی راکد، توزیع تسهیلات بانکی و تشکیل جلسات ویژه مشکلات تولیدکنندگان و بازدیدهای میدانی از اهم مواردی است که در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان انجام شده است.
وی افزود: پیگیری به منظور راه اندازی فاز اول کارخانه لاستیک فوق سنگین شهرستان با سرمایهگذاری چهار هزار میلیارد ریال به تعداد ۲۵ نفر ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۲، احیا و توسعه معدن سنگ با سرمایهگذاری سه میلیارد تومان به تعداد ۱۰ نفر اشتغال، احیا و توسعه معدن سنگ مرمریت با سرمایهگذاری ۱۲میلیارد تومان و تعداد ۲۰ نفر اشتغال، توسعه کارخانه کوهستان آریچ با سرمایهگذاری ۹۰ میلیارد تومان و تعداد ۵۳ نفر اشتغال که ظرفیت تولید از ۲۴ تن به ۲۴۰ تن تغییر کرده، احیا و توسعه کوره آجرپزی و توسعه کارگاه فرش دستباف با ایجاد ۷۵ دار قالی با سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال و ایجاد تعداد ۱۲۶ نفر اشتغال از اقدامات مهم انجام شده در شهرستان راور بوده است.
عباسی بیان کرد: توسعه کارخانه فولاد، انتقال برق و توسعه زیرساخت برق شهرستان راور در کنار تامین برق فاز سه کارخانه که منجر به اشتغالزایی فراوانی خواهد شد از اقداماتی است که در سال ۱۴۰۲ در شهرستان راور پیگیری شده است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای بازدیدهای صورت گرفته در خصوص وضعیت سوخت و بررسی دستگاههای استفاده کننده از سوخت واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی بیش از ۱۰۰ هزار لیتر سوخت نیز در طول سال صرفهجویی شده است.
اقدامات دولت سیزدهم در حوزههای بیمهای
فرماندار راور در خصوص اقدامات دولت سیزدهم در بخش بیمه نیز گفت: رایگان شدن حق بیمه تا پنج دهک و ارائه تخفیفها و قسطی شدن پرداخت حق بیمه، تأسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، افزایش خدمات در حوزه توانبخشی و بیماران اوتیسم، اجرای پزشک خانواده در شهرها، افزایش خدمات به زوجین نابارور و مادران باردار، تحت پوشش قرار گرفتن خدمات روانشناسی و ورود به خدمات پیشگیری از اقدامات دولت سیزدهم در عرصه بیمه درمان بوده است.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم، پوشش بیمه ای رایگان ١٢ میلیون نفر از افراد فاقد هرگونه بیمه پایه سلامت در پنج دهک اول درآمدی بوده است.
عباسی بیان کرد: هدف از این اقدام آسانسازی و رایگانسازی بیمه همگانی برای دهکهای نخست جامعه به ویژه ساکنان مناطق کم برخوردار و در نتیجه کاهش هزینههای درمانی مردم بوده است.
وی اظهارداشت: صفر کردن فرانشیز دریافتی از بیمه شدگان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد و ارائه رایگان تمامی خدمات و همچنین درمان رایگان سه دهک ابتدایی جامعه و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، با جمعیتی بالغ بر٣٣میلیون در قالب نظام ارجاع و ابلاغ آیین نامه حفاظت مالی از بیماران در شهریور ١٤٠٢ از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در راستای توسعه بیمه های درمان بوده است.
فرماندار راور تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات دولت در حوزه های بیمههای درمانی به توسعه پوشش بیمه خدمات توانبخشی افراد دارای معلولیت تحت حمایت سازمان بهزیستی باز می گردد.
وی تصریح کرد: در این دولت همچنین هزینه های دارویی بیماران صعب العلاج نیز رایگان و پرداخت در زمان دریافت خدمات آنها کاهش یافت.
عباسی افزود: کاهش سهم پرداختی حق بیمه تکمیلی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی از ٧٠ به ٥٠ درصد، پوشش بیمهای درمان زوجهای نابارور، پوشش هزینههای بیماران خاص توسط سازمان تأمین اجتماعی برای بیش از هفت میلیون نسخه و پوشش ٢٣٤ قلم دارو، معافیت افراد مستمری بگیر ۶۵ سال به بالا از پرداخت ١٠درصد فرانشیز بستری در تمام بیمارستانهای تحت پوشش تأمین اجتماعی و افتتاح صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج با اعتبار پنج همت در سال ١٤٠١ و هفت همت در سال ١٤٠٢ از دیگر اقدامات دولت در زمینه گسترده شدن چتر بیمههای درمانی و اجتماعی بوده است.