به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان محمدی» روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه که در سرسرای شهید سلیمانی استانداری برگزار شد؛ با بیان اینکه ۱۷۲ باب هنرستان، مدرسه فنی و حرفه ای و کار دانش در سطح استان داریم، افزود: سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیزات ۴۵ درصد از هنرستان های استان هزینه شد.
وی میانگین تراکم دانش آموزان هنرستانی و فنی و حرفه ای و مهارتی استان کرمانشاه را ۲۷ نفر اعلام کرد و گفت: این در حالی است که شاخص مطلوب در سطح کشور ۲۱ نفر عنوان شده بنابراین با کمبود شدید فضای آموزشی مواجهه ایم.
۵۳ هنرستان در سطح استان کرمانشاه کم داریم
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه در پایان برنامه هفتم توسعه باید ۴۶ درصد دانش آموزان استان جذب هنرستان ها و مراکز فنی و حرفه ای شوند؛ گفت: برای رسیدن به این هدف؛ به احداث ۵۳ هنرستان با ۴۹۴ کلاس درس نیاز است.
محمدی همچنین افزود: اگر بخواهیم برنامه هفتم توسعه در استان عملیاتی کنیم؛ طبق برآورده سالانه بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیزات و بروز رسانی دستگاه و وسایل مورد نیاز هنرستان ها و مراکز فنی در این مدت داریم.
وی تعداد دانش آموزان حال حاضر متوسط دوم در هنرستان ها، فنی و حرفه ای و کاردانش استان را ۲۴ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ظرف پنج سال آینده این تعداد باید به ۳۴ هزار دانش آموز افزایش یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود، از استانداری خواست قانون مولدسازی و تجاری سازی مراکز آموزشی را برای درآمد زایی آموزش و پرورش استان اجرایی کند.
محمدی در پایان به خدمت بی نظیر دولت سیزدهم در آموزش و پرورش بویژه در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش اولویت رییس جمهور شهید بود.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، نزدیک به چهار هزار مدرسه دارد و حدود ۳۷۰ هزار نفر دانش آموز و ۲۶ هزار معلم در این مدارس مشغول تحصیل و فعالیت آموزشی هستند.