اسلام‌آباد- ایرنا- تحصن فعالان کارزار «غزه را نجات دهید» همچنان در قلب پایتخت پاکستان ادامه دارد و هواداران فلسطینی با فریادهای لبیک یا اقصی و مرگ بر اسرائیل، عکس‌العمل دولت پاکستان برای کمک به مردم غزه و رفح را خواستارند.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا، تحصن حامیان فلسطین تحت عنوان کارزار «غزه را نجات دهید» وارد نوزدهمین روز خود شده و تعداد زیادی از مسئولان و اعضای این پویش در میدان اصلی شهر اسلام‌آباد که منتهی به پارلمان، کاخ ریاست جمهوری و نخست وزیری است، فریاد عدالتخواهی برای مردم غزه را سر داده و توقف تهاجم به رفح و برقراری آتش بس را مطالبه می‌کنند.

مشتاق احمد خان نماینده سابق مجلس سنای پاکستان و حمیرا طیبه رئیس کارزار نجات غزه به عنوان مجریان این تحصن با محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، گفتند که عکس العمل ضعیف حاکمان اسلامی برای دفاع از فلسطین باعث شد تا اسرائیل دست به تهاجم دیگری در رفح بزند.

آنان با انتقاد از سکوت رسانه‌های داخلی و مسئولان در قبال تشدید جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان، گفتند: تحصن ما تا زمان اقدام جدی و موثر دولت پاکستان برای مردم غزه و رفح ادامه خواهد یافت‌.

مشتاق احمد خان از همه ساکنان شهر اسلام‌آباد خواست تا به همراه اعضای خانواده‌ خود به تحصن غزه ملحق شوند تا فشار بر مسئولان کشور برای پذیرش مطالبات متحصنین افزایش یابد.

روز گذشته نیز شهرهای مختلف پاکستان از جمله اسلام‌آباد، راولپندی، لاهور و پیشاور شاهد برگزاری راهپیمایی‌های آزادی غزه بود. تظاهرکنندگان پس از اقامه نماز جمعه به خیابان‌ها آمده و در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات اسرائیل شعار دادند.

بسیاری از شخصیت‌های برجسته پاکستانی از جمله سیاستمداران، روسای گروه‌های مذهبی و چهره‌های رسانه‌ای با حضور در محل تحصن، ضمن اعلام همبستگی خود با افراد حاضر و حمایت از مطالبات آنان، بر لزوم اقدام ملی و بین المللی برای کمک به مردم فلسطین و پاسخگو کردن رژیم اشغالگر اسرائیل تاکید کردند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز شنبه اعلام کرد که شمار شهدا از زمان آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به این منطقه به ۳۶ هزار و ۳۷۹ نفر افزایش یافت.

پس از گذشت ۲۳۹ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان، ایجاد قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.