ایمان شمسایی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، کار، تلاش و پیگیری را از شاخصههای بارز آیتالله رئیسی در قیاس با دیگر روسای جمهوری پیش از خود عنوان کرد و اظهار داشت: ایشان بسیار پیگیر بودند.
وی افزود: آیتالله رئیسی هر مسالهای را به چند نفر میسپردند تا اگر ایرادی در کار بود و یا مسالهای باید انجام شود، پیگیری و به سرانجام برسد. آقای رئیسی کاری را نیمه تمام نمیگذاشتند بماند.
میگفتند حرف رسانهها را باید جدی گرفت
شمسایی گفت: ما که در سیستم دولت کار میکردیم برای ایشان رسانه خیلی مهم بود. میگفتند حرف رسانهها را باید جدی گرفت.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: آقای رئیسی به وزرا تاکید می کردند پاسخ دهند تا هیچ جای شبههای باقی نماند و برای مردم شفافسازی شود.
وی گفت: این ویژگی خاص و بارز آقای رئیسی بود که ایشان را از دیگر روسای جمهوری متمایز میکرد.
به گزارش ایرنا، آیتالله سیدابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه -۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳- در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمام همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل آمد.
حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد، از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهوری بودند.
مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی و همراهان شهیدشان روز سه شنبه -اول خرداد- در تبریز و قم و روز چهارشنبه -دوم خرداد- در تهران برگزار شد و آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب بر پیکر این شهیدان خدمت نماز خواندند؛ تشییع پیکر این شهدای والامقام در ادامه روز پنجشنبه -سوم خرداد- در بیرجند و مشهد برگزار شد؛ پیکر شهید رئیسی در حرم مقدس امام هشتم (ع) در مشهد مقدس و پیکر شهید امیرعبداللهیان در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در شهرری به خاک سپرده شد.