سمنان - ایرنا - یکی از کارخانه‌های راکد احیاشده سمنان در دولت سیزدهم، در سفر استانی به دستان پرمهر شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی وارد مدار تولید شد، اما حیف که سید محرومان دیگر نیست تا ببیند که لبخند بر چهره کارگران هدیه داده است، حقا که با شهادت در راه خدمت عاقبت‌به‌خیر شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و اعضای دولت سیزدهم در قالب سفری ۲ روزه در روزهای پنجشنبه و جمعه سی‌ام و سی‌ویکم فروردین ۱۴۰۳ در دیار دارالمرحمه سمنان حضور یافتند و با توجه ویژه به مسایل و مشکلات اساسی این استان، راه سرعت‌گرفتن توسعه را در سمنان هموار کردند.

از نخستین برنامه‌های دومین سفر دولت سیزدهم به سمنان افتتاح کارخانه تولید کاشی پس از یک دهه وقفه در فعالیت بود.

کارگران کارخانه کاشی هفت آسمان به پاس خدمات ارزنده و تلاش‌های بی منت شهید آیت‌الله رئیسی، آیین گرامیداشت شهدای خدمت را در کارخانه برگزار کردند و در سوگ شهادت سید محروم گریستند.

رییس جمهوری که پای صحبت کارگران می‌نشست

اغلان در این واحد تولیدی سمنان می‌گویند فراق رییس جمهور محبوب، خستگی‌ناپذیر و خاکی سخت است. آنان می‌گویند باورمان نمی‌شود سید محرومان که کمتر از ۲ ماه پیش به این کارخانه آمده بود و با تواضع و فروتنی پای درد دل کارگران نشسته بود، آسمانی شد و دیگر در بین ما نیست.

کارگران افزودند: وقتی با شهید آیت‌الله رئیسی صحبت می‌کردیم، خضوع و خشوع ایشان در برخوردش با کارگران همه را مجذوب کرده بود، با دقت به مشکلات گارگران گوش می‌کرد و گره‌گشایی را وعده داده بود.

تعدادی گفتند: اکنون باورش سخت است که رییس جمهور ما شهید جمهور شد، رییس‌جمهوری که به فکر کارگران بود، یار و یاور محرومان بود، دیگر نیست، کسی که بزرگترین ویژگی‌اش اخلاص در عمل و خستگی‌ناپذیری بود.

معاون وزیر صمت: راه «شهید خدمت» ادامه یابد

معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در آیین گرامیداشت شهدای خدمت در کارخانه کاشی هفت آسمان سمنان گفت: اخلاص در عمل، خدمت ‌بی‌منت، کار جهادی و خستگی‌ناپذیربودن از ویژگی‌های برجسته آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بود.

رضا محتشمی‌پور ادامه داد: رفع مشکلات جامعه کارگری، احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و رشد اقتصادی کشور از جمله دغدغه‌های شهید جمهور بود و همه باید تلاش کنند ادامه دهنده راه این بزرگمرد باشند.

دستاوردهای دولت سیزدهم در توسعه اقتصادی سمنان

استاندار سمنان نیز در این آیین گفت: افزایش ظرفیت تولید و فعال‌کردن واحدهای راکد از اولویت‌های شهید جمهور بود و در استان سمنان ۲۰۱ واحد تولیدی و صنعتی۱۰۰ درصد واحد راکد با اشتغالزایی برای چهار هزار و ۵۰۰ در دولت سیزدهم فعال شد.

سیدمحمدرضا هاشمی بیان کرد: تعداد زیادی از واحدهای صنعتی استان سمنان در زمان روی کارآمدن دولت سیزدهم با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت داشتند، اما اکنون بیش از ۵۰ درصد واحد تولیدی با بیش از ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت دارند.

به گفته وی، معرفی سمنان به عنوان سومین استان دارای رشد اقتصادی مثبت، رسیدن به نرخ بیکاری کمتر از ۶ درصد بعد از ۱۸ سال در زمستان ۱۴۰۱ و افزایش واحدهای فرآوری مواد معدنی و کاهش خام‌فروشی معدنی، برخی از دستاوردهای استان سمنان در دولت سیزدهم است..

وی اظهار کرد: ۶۵۰ واحد معدنی در سمنان وجود دارد که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم فقط سه واحد فرآوری معدنی در این استان وجود داشت و اکنون شمار واحدهای فرآوری معدنی به عدد ۲۰ افزایش یافته است.

هاشمی با بیان اینکه از تاکیدات شهیدجمهور در زمان انتخابات تحقق نهضت ملی مسکن بود، ابراز کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن و یکهزار و ۱۷۵ قطعه زمین در قالب قانون جوانی جمعیت به واجدان شرایط در دولت سیزدهم در استان سمنان واگذار شد.

استاندار سمنان با اشاره به در پیش بودن انتخابات زودهنگام با توجه به شهادت آیت‌الله رئیسی، گفت: انتظار می‌رود آحاد جامعه با مشارکت حداکثری در انتخابات در تعیین سرنوشت کشور سهیم باشند.

در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور دولت سیزدهم و هیأت همراه، براساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی، انتخابات ریاست جمهوری باید ظرف ۵۰ روز با تصمیم شورایی متشکل ار روسای قوه قضاییه و مقننه و همچنین معاون اول رییس جمهور برگزار شود. بر اساس تصمیم این شورا، انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در هشتم تیر ۱۴۰۳ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در استان سمنان به همت دولت سیزدهم به چرخه تولید بازگشت و همزمان با سفر آیت الله رئیسی به این دیار، کارخانه کاشی و سرامیک هفت آسمان که بیش از یک دهه غیرفعال بود، دوباره راه‌اندازی شد.

بزرگ‌ترین کارخانه کاشی استان سمنان پس از ۱۰ سال رکود با حمایت دولت سیزدهم و دستگاه قضا به چرخه تولید بازگشت.

این کارخانه که در گذشته با نام کاشی سمند سمنان فعالیت داشت، فعالیت آن در سال‌های گذشته متوقف شد. مدیر عامل سابق اعلام کرده بود به دلیل ورشکستگی و نداشتن نقدینگی لازم، توانایی اداره این شرکت را ندارد و با فراخوان‌های قانونی، این واحد تولیدی به سرمایه گذار جدید واگذار شد.

مالک جدید سرمایه‌گذاری لازم را در این شرکت انجام داد و از آنجایی که عملیات تملک از سوی بانک انجام بود، با پیگیری های بعدی و همراهی بانک با سرمایه‌گذار جدید به نتیجه رسید و سرمایه‌گذار جدید بخشی از مبلغ مزایده را نقد پرداخت و الباقی مبلغ مزایده به صورت اقساط در حال پرداخت است.

این کارخانه کاشی توسط بخش خصوصی و در سال ۱۳۸۳ آغاز به کار کرد و تا سال ۱۳۹۰ به فعالیتش ادامه داد، پس از مدتی ورشکست شد ، تا آنجا که نه تنها اثری از تولید در کارخانه دیده نمی شد بلکه برخی از تجهیزات توقیف و تملک شد و به فروش رسید.

مالک جدید که از تخصص و تجربه لازم برای راه اندازی مجدد فعالیت آن کارخانه با نام جدید «کاشی هفت آسمان » برخوردار است، برای راه اندازی اولیه از نیروی هایی که سابق در آن کارخانه فعالیت داشتند و از انگیزه و مهارت کافی برخوردار بودند، دعوت به کار کرد و زمینه اشتغال برای ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر و ظرفیت تولید روزانه ۳۰ هزار متر مربع کاشی را با تخصیص اعتبارات اعلام کرد.