علی حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هم اکنون از ۱۷۲ روستای این شهرستان ۱۱۶ روستا تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارد که ۹۰ درصد جمعیت روستایی شهرستان است.
وی اضافه کرد: پیش بینی می شود امسال ۲۵ آبادی از تعداد کل روستاهای تحت پوشش در فصل گرم سال با مشکلاتی مواجه باشد که شرکت آب و فاضلاب اقداماتی را در راستای کاهش این چالش ها در دستور کار قرار داده است.
حسینی با اشاره به اینکه این برنامه ریزی ها در قالب طرح های کوتاه و بلند مدت انجام می شود گفت: لایروبی چشمه و قنات ها، حفاری چاه، احداث مخزن، اصلاح و بهسازی شبکه انتقال و توزیع و کف شکنی چاه ها از جمله اقدامات در نظر گرفته شده برای روستاهای دارای مشکل است.
وی با اشاره به اینکه برای تحقق کامل این طرح ها ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است خاطر نشان کرد: اجرای برخی طرح هم اکنون در قالب طرح جهاد آبرسانی توسط قرارگاه امام حسن (ع) در دست اجرا است.
شهرستان ساوه با ۹۳ هزار و ۵۰۰ مشترک آب به طور متوسط ۸۳۰ لیتر در ثانیه و در اوج مصرف یکهزار و ۱۴۴ لیتر در ثانیه نیاز آبی دارد که ۶۰ درصد آن از محل آبهای سطحی (ذخیره سد الغدیر) و ۴۰ درصد نیز از محل منابع زیرزمینی تامین میشود.
همچنین بیش از ۸۰ درصد آب شرب روستاهای ساوه از منابع زیر زمینی (چاه ها و چشمه های محلی) تامین می شود.