جعفر معینیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه معتاد متجاهر به فردی گفته میشود که در ملاءعام اقدام به مصرف موادمخدر و ایجاد مزاحمت کند و یا کارتنخواب باشد، افزود: ۳۰۰ معتاد متجاهر طی سال گذشته در استان سمنان جمعآوری و برای درمانشان اقدام شد.
وی ادامه داد: اعتیاد به موادمخدر و روانگردان از نخستین معضلهای اجتماعی است که به عنوان یک عامل چندوجهی منشا بروز دیگر آسیبهای اجتماعی محسوب می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان بیان کرد: آحاد جامعه در بخش مقابله، پیشگیری و درمان اعتیاد و صیانت از بهبودیافتگان با توجه به مسوولیت اجتماعی و مشارکت همگانی، همراهی کنند.
معینیان اظهار کرد: تشکلهای مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد، با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در زمینههای مختلف مانند ارایه آموزش مهارت زندگی، فرزندپروری، کاهش افسردگی همراهی دارند.
وی تصریح کرد: انتظار میرود بخشهای مختلف بیش از پیش در زمینه پیشگیری و مقابله با اعتیاد برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان همسویی داشته باشند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان گفت: سمنان از لحاظ وسعت ششمین استان پهناور کشور است و با توجه به پراکندگی استان، مشارکت اجتماعی و همراهی آحاد جامعه در پیشگیری از اعتیاد یک ضرورت است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ۸۰ درصد جمعیت استان سمنان در بخش شهری و ۲۰ درصد در بخش روستایی سکونت دارند و ۵۵۰ هزار نفر از جمعیت استان در سن ۱۵ تا ۶۴ سال قرار دارند.
طبق آخرین آمار گزارش شده میانگین شیوع اعتیاد در استان سمنان بر پایه اعلام ستاد مبارزه با مواد مخدر، پایینتر از میانگین کشوری است.