شاهین آذری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازرسان این اداره کل گشتهای مشترک ویژه برنامهریزی شده را در ۲ ماه ابتدایی امسال برای جلوگیری از تخلف شامل عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق دخانی انجام دادند که پنج مورد از آنها به تشکیل پرونده منجر شد.
وی گفت: در قالب این پنج پرونده ۲۰ هزار و ۹۲۱ قلم کالای قاچاق کشف شد که بیشتر آنها شامل انواع سیگار، دخانیات و لوازم دخانی(فیلتر، سالت و پاد) بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به عملکرد ویژه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز(کالای دخانی) اظهار داشت: بیشتر گشتهای مشترک با دستگاههایی نظیر تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، بسیج و اتحادیههای مرتبط انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: مردم استان در صورت مشاهده گرانفروشی، کمفروشی، احتکار، درج نکردن قیمت، امتناع از عرضه و کالای قاچاق میتوانند با تلفن ۱۲۴ تماس یا بصورت حضوری به این واحد در محل اداره کل صمت استان مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۲۲۵ هزار واحد صنفی و حدود ۵۶۰ اتحادیه در سراسر استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.
استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، صنعتیترین استان کشور بشمار میرود.