حسن جلیلوند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حدود ۴۰ هزار هکتار از اراضی استان قزوین به زیر کشت جو رفته که پیش بینی میشود ۱۱۰ هزار تن جو در استان برداشت شود.
وی با بیان اینکه از مجموع سطح زیر کشت جو ۳۷ هزار هکتار آبی و مابقی به صورت دیم کشت شده است، ادامه داد: با هدف دستیابی به عملکرد مطلوب و پایداری تولید اقدامات متعددی از مرحله کاشت تا برداشت محصول انجام شده است.
جلیلوند تصریح کرد: تغذیه متعادل و بهینه کودهای شیمیایی، آماده سازی مناسب بستر کاشت، رعایت تاریخ مناسب کاشت، استفاده از ارقام اصلاح شده، آبیاری مناسب و کنترل عوامل خسارت زا در زمان کشت به کشاورزان از عمده اقداماتی است که در کشت محصول جو لحاظ شده است.
به گفته این مسوول، شهرستانهای بویین زهرا و آبیک قطب کشت محصول جو در استان محسوب میشوند.