به گزارش ایرنا، «ابوالحسن شریفی» روز پنجشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت قضایی از تولید ساوه، افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی بر اساس فرامین رهبر معظم انقلاب در اوج تحریمها برای تحقق اهدافی همچون فرصتسازی، تولید، درون گرایی، رویکرد جهادی مسوولان و کارخانهها و انعطافپذیری مقررات تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: اگر این ۲ مقوله مد نظر مسوولان قرار بگیرد بدون شک میتوان تاثیرات تحریمها را در تولید داخلی خنثی و شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری باشیم.
شریفی با اشاره به اینکه اقتدار هر کشور برابر با تولید آن است یادآور شد: اگر توسعه و رونق تولید در کشور محقق شود کشور نیز به سمت تقویت استقلال و اقتدار در عرصههای بین المللی حرکت فزآیندهای خواهد داشت.
«علی جودکی» مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی هم در این نشست با بیان اینکه اعمال رویه جدید تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی گره جدیدی در کار تولید ایجاد کرده است، افزود: لازم است این دستورالعملها برای جلوگیری از رسوب گمرکی روند ثبت سفارش به اظهار متصل نباشد.
«مهدی الیاسی» فرماندار ساوه هم در این آیین با اشاره به اهمیت تولید در توسعه کشور یادآور شد: با توجه به فضای تعاملی موجود در بین دستگاهها و نهادهای شهرستان انتظار میرود چالشهای پیش روی تولید با اتکا به این رویه مرتفع شود.
«محمودرضا سازنده» دادستان عمومی و انقلاب ساوه نیز در این نشست صدور بخشنامههای معاصر با قوانین از سوی دستگاههای بالا دستی را مهمترین چالش تولید اعلام کرد و گفت: لازم است مجامع صنفی مرتبط با تولید این بخشنامهها را شناسایی کنند تا با همکاری دیوان عدالت آنها را به نفع تولید ملغی کرد.
در این نشست مشکلات ترخیص دستگاههای یک شرکت تولیدی قطعات خودرویی کشور از گمرک به ارزش ۴۲۰ هزار یورو مرتفع شد که با نصب و راهاندازی این دستگاهها سالانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار یورو از خروج ارز از کشور جلوگیری میشود.
شهرستان ساوه با جمعیتی بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر دومین شهر پرجمعیت استان مرکزی است و بزرگترین شهرصنعتی کشور موسوم به کاوه به وسعت سه هزار هکتار و فعالیت بیش از ۶۰۰ واحد صنعتی در این شهرستان قرار دارد.