شهرکرد – ایرنا – استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح‌های برزمین مانده مهم آبرسانی در کشور گفت: آیت‌الله رئیسی با فعال کردن طرح‌های معطل مانده و نیمه کاره زیادی در بخش آب؛ برای کشور و این استان سقایی کرد و از طرحهای آبرسانی به روستاها و شهرها حمایت جدی کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در نشست شورای اداری بخش جونقان افزود: دولت سیزدهم برای رفع تنش آبی کشور شانه زیر مسئولیت داد و تعداد زیادی طرح‌های نیمه کاره در این بخش را به سرانجام رساند.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های آبی مهم در کشور اظهار داشت: برای نخستین بار ۹ نشست در خصوص برطرف کردن تنش آبی چهارمحال و بختیاری با حضور معاون اول رییس جمهور، چهار وزیر و ۲ معاون وزیر برگزار شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: به سرانجام رساندن طرح آبرسانی بن به بروجن پس از ۱۵ سال، حل مشکل سد باباحیدر، تخصیص اعتبار برای فعال شدن سد گهرو، پیگیری و حل مشکل سد بیدکان پس از ۳۵ سال، فعال شدن روند اجرای سد آقبلاغ، مطالعه چشمه سفید، چشمه علی و نصیرآباد و رفع تنش آبی ۲۰۰ روستا، اجرای ۱۲ طرح فاضلاب شهری از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در بخش تامین آب پایدار است.

حیدری یادآور شد: مجوز اجرای ۱۲ طرح توسعه شبکه فاضلاب در کشور صادر شد که از این شمار هشت ماده مربوط به چهارمحال و بختیاری بود.

شهید رئیسی؛ مدیر میدان بود

استاندار چهارمحال و بختیاری مردمی بودن را از خصوصیت‌های بارز شهید رئیسی عنوان کرد و گفت: خادم الرضا(ع) به مدیریت میزنشین و ستادی و از اتاق شیشه‌ای معتقد نبود و همواره در میدان مسائل و مشکلات مردم را بررسی می‌کرد.

وی با اشاره به ۴۷ سفر استانی شهید جمهور و تعداد قابل توجهی سفر خارجی گفت: طی سه سال عمر دولت سیزدهم شهید آیت الله رئیسی ۲ بار به چهارمحال و بختیاری سفر کرد و مهمترین رهاورد این سفرها برای مردم این استان مصوبه‌های کاربردی بود.

حیدری با اشاره به حضور آیت الله رئیسی در بخش جونقان و بازدید از کشتارگاه این بخش افزود: برای رفع مشکلات مردم این بخش وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیرو و جهاد سازندگی، معاون اجرایی و پنج معاون وزیر سفر کردند که این بیانگر مردمی و میدانی بودن رییس دولت سیزدهم بود.

وی فعال‌سازی کارگاه‌های راکد را از دیگر گام‌های ماندگار خادم الرضا(ع) عنوان کرد و گفت: از ۶ هزار کارگاه و بنگاه اقتصادی راکد کشور که به چرخه تولید بازگردانده شدند حدود ۹۰ کارگاه مربوط به چهارمحال و بختیاری بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تمرکز بر فعال شدن طرح‌های نیمه‌تمام را از دیگر خصوصیت‌های آیت الله رئیسی عنوان کرد و گفت: فعالیت سد نیمه کاره باباحیدر پس از ۱۶ سال، اجرای سالن بوکس جونقان و اجرای زمین چمن مصنوعی از جمله این طرح‌ها است.

وی اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال از سوی شرکت گاز برای گازرسانی به شهرک صنعتی و تکمیل زیرساخت گاز در این شهرک، گازرسانی به گلخانه‌ها و دامداری‌ها به عنوان یک مطالبه، آغاز عملیات اجرایی سالن ورزشی آموزشکده فنی دخترانه جونقان، انتقال آب پمپاژ از چشمه به سد آلج و ذخیره‌سازی آب، رفع تداخلات ارضی، اختصاص اعتبار قابل توجه برای تقویت زیرساخت‌های بخش کشاورزی، اجرای طرح‌های جاده سازی و نهضت ملی، اختصاص ساختمان دانشگاه پیام نور برای بخشداری جونقان و تجهیز شهرداری جونقان را از جمله کارهای ماندگار دولت سیزدهم در شهرستان فارسان عنوان کرد.

ادامه روند خدمت رسانی به مردم

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امروز دشمن به دنبال ایجاد شکاف در جامعه است ، گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب هرچند فقدان آیت الله رئیسی خسارت سنگینی برای کشور است اما روند خدمت رسانی در جامعه نباید دچار تعلل شود.

وی تاکید کرد: آنچه در این شرایط مهم است ادامه راه شهید آیت الله رئیسی با قوت و قدرت و تعریف چله خدمت با انجام کار جهادی است.

چله تبیین؛ راهکاری برای امیدافزایی

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در این شرایط حساس که ایجاد یاس و ناامیدی به عنوان مهمترین راهبرد دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی مطرح است، امیدافزایی و تقویت روحیه امید باید در دستور کار همه دلسوزان نظام قرار گیرد.

وی مردمی بودن و شنیدن صدای مردم را از مهمترین ویژگی‌های رییس جمهور شهید عنوان کرد و گفت: برپایی هرچه باشکوهتر میزهای خدمت و حل مشکلات مردم نقش مهمی در تقویت روحیه امید و امیدافزایی دارد.

به گزارش ایرنا، جونقان در ۳۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.