به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا قاسمیفرزاد روز پنجشنبه در جلسه شورای آرد و نان استان همدان اظهارکرد: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماریهای بسیاری از جمله بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت میشود.
وی افزود: افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانواییهای سنتی تشویق مناسبی است که در دستورکار قرار گرفت.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: نان غذای اصلی مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبتهای لازم انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.
استاندار همدان تاکید کرد: سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود.
وی تاکید کرد: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی باید با نصب دستگاه و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.