به گزارش جمعه شب ایرنا از "آناتولی" بئاتریس تاکر، دانشجوی هنرهای تجسمی، پس از اظهار نظر در یک برنامه رادیویی در حمایت از مبارزات فلسطینی و امتناع از محکومیت حماس، اخراج و از دانشگاه محروم شد.
این دانشجو در این برنامه رادیویی گفت: "حماس سزاوار حمایت بی قید و شرط ما است. "
یک گروه حامی فلسطین در این دانشگاه در بیانیهای اعلام کرد که تاکر با واکنش رسانهها و سازمانهای صهیونیستی مواجه شده است که منجر به درخواستها برای اخراج او شده است.
فینیان کولول، یکی از اعضای این گروه، از اقدامات دانشگاه انتقاد کرد و از آن خواست که روابط خود را با اسرائیل قطع کند.
وی گفت: "دانشگاه ملی استرالیا ترجیح می دهد دانشجویان را تنبیه کند تا اینکه بیش از ۱ میلیون دلار سرمایه گذاری در هشت شرکت تسلیحاتی مرتبط با اسرائیل را واگذار کند. دانشگاه ملی استرالیا در نسل کشی شریک است. دانشگاه باید تمام اقدامات انضباطی علیه دانشجویان را لغو کند و دوره کارآموزی نورثروپ گرومن را لغو کند و به طرح همکاری با دانشگاه عبری اورشلیم پایان دهد.
به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب ۸ مورد کشتار شد که در نتیجه آن ۷۷ نفر شهید و ۲۲۱ نفر دیگر مجروح شدند.
این وزارت اعلام کرد: با احتساب این عدد، آمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی به ۳۶ هزار و ۷۳۱ نفر و آمار مجروحان به ۸۳ هزار و ۵۳۰ نفر رسید.
منابع خبری صبح امروز گزارش دادند که در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به منطقه الوسطی در ۵ روز گذشته بیش از ۲۰۰ نفر به شهادت رسیدند.
با گذشت بیش از ۸ ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از گذشت این مدت طولانی نتوانسته گروههای مقاومت را در یک منطقه کوچک که سالها در محاصره بوده، شکست دهد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در مناطق مختلف نوار غزه و همچنین حمله به گذرگاه رفح از دست داده است.